۱۵۵۲۶۵۴
۲۶۹
۲۶۹
پ

ملی‌پوشان برای روسیه فِرِش شدند

شاگردان امیر قلعه‌نویی یک جلسه تمرینی سبک در روز بازی برگزار کردند.

ورزش سه: تیم ملی فوتبال ایران که باید از ساعت ۲۰:۳۰ امشب در ورزشگاه ولگوگراد در دیداری تدارکاتی مقابل تیم ملی روسیه قرار بگیرد، صبح امروز یک جلسه تمرینی سبک در هتل محل اقامتش پشت سر گذاشت.

با انجام تمرین سبک و کششی ملی‌پوش فوتبال ایران و حضور در جلسه فنی پیش از بازی، برنامه‌های آماده‌سازی امیر قلعه‌نویی برای بازیکنان در روز مسابقه با روسیه هم ادامه یافت.

بازیکنان پس از صرف ناهار و استراحتی کوتاه ساعت ١٨ امروز به ورزشگاه ولگوگراد خواهند رفت تا نخستین دیدار تدارکاتی خود در اردوی مهرماه را با بازی برابر روسیه برگزار کنند.

ztcif1se8

ملی‌پوشان ایران طی دو روز اخیر هم در روسیه تمرینات تاکتیکی برگزار کردند و آماده مسابقه با تیم ملی روسیه شدند که صبح امروز نیز فِرِش بدنی را پشت سر گذاشتند.

Native Ad

وب گردی

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج