۱۵۶۰۹۱۰
۹۹
۹۹
پ

تهامی: من با این سن و سال از دوکنز نازون بهترم!

ابراهیم تهامی بازیکن اسبق استقلال و تیم ملی به شدت نسبت به عملکرد دلالانی که برای استقلال بازیکن آورده‌اند، واکنش نشان داد.

خبرورزشی: یکی از بازیکنانی که این روزها از مدیران باشگاه استقلال و البته کادر فنی بابت جذب او انتقاد می‌شود، دوکنز نازون است. مهاجمی که عملاً نتوانسته انتظارات کادر فنی را برآورده کند.در رابطه با این بازیکن و اتفاقات دیگری که برای استقلال رخ داده، با ابراهیم تهامی ملی پوش اسبق کشورمان همکلام شدیم: 

0

استقلال می‌توانست حریف اردنی را در ان شکست بدهد و موقعیت‌های خوبی هم داشت اما نتوانست از این فرصت‌ها آنطور که باید بهره ببرد. 

قطعاً بحث دلالی و مدیریت برنامه بازیکنان در فوتبال وجود دارد و یک شغل تعریف شده محسوب می‌شود. من با اصل این ماجرا مشکلی ندارم اما باید انصاف را هم مدنظر قرار داد و یادمان باشد برای چه تیمی این کار را می‌کنیم. واقعا کسانی که برای استقلال دلالی می‌کنند باید به فکر آخرت خود هم باشند و یادشان نرود این تیم میلیون‌ها نفر هوادار دارد. آقایان فراموش نکنند استقلال از بودجه مملکت استفاده می‌کند و نباید این پول صرف خرید بازیکنانی شود که هیچ کارایی ندارند. الان شما دوکنز نازون را نگاه کنید و خودتان حرف من را زیر ذره‌بین ببرید. باور کنید ابراهیم تهامی با همین سن و سال، همین حالا از این بنده خدا بهتر است. شما خودتان دیدید در بازی با الوحدات چه موقعیت‌هایی را از دست داد.

حالا دیگر کار صعود استقلال سخت شده و ما باید برای رسیدن به مراحل حذفی خودمان را به آب و آتش بزنیم. 

اینکه انتقاد می‌کنند و می‌گویند چرا استقلال به صورت همزمان دو مربی دروازه‌بانان دارد به نظرم خیلی به جا نیست چون معتقدم تیم‌های بزرگ باید دو مربی برای گلرهای خودشان داشته باشند و کار فوق العاده حساس است. من اصلاً ایرادی نمی‌بینم که استقلال به صورت همزمان یک مربی دروازه‌بانان خارجی داشته باشد و بهزاد غلامپور هم کنار تیم کار کند چون می‌توان از یک نفر به عنوان مربی اول دروازه‌بانان استفاده کرد و فرد دیگر را هم تحت عنوان دستیارش کنار تیم قرار داد. 

روزبه چشمی را خیلی دوست دارم ولی صادقانه می‌گویم از او خیلی ناراحتم! روزبه کاپیتان استقلال شده و باید بداند چه مسئولیت اجتماعی بزرگی را به دوش می‌کشد. اینکه او در مراسم آقای کارگر جم حضور نداشت و در سالگرد درگذشت مرد بزرگی به نام منصور پورحیدری که بر گردن استقلال حق پدری دارد نیز غایب بود، با هیچ متر و معیاری جور در نمی‌آید. روزبه چشمی به عنوان کاپیتان استقلال حتماً باید در این مراسم حاضر می‌شد و غیبتش اصلاً موجه نیست. 

در رابطه با ماجرای پژمان جمشیدی ترجیح می‌دهم ورود نکنم و بسیار محتاطانه حرف بزنم چون ما از اصل داستان بی‌خبریم ولی فقط می‌توانم همین را بگویم که پژمان در یک خانواده فرهنگی بزرگ شده و آداب اجتماعی را به خوبی یاد گرفته است. واقعا نمی‌دانم که او چنین اشتباهی را مرتکب شده یا نه ولی به عنوان کسی که در جریان پرونده قرار نداشته و جزئیاتش را نمی‌داند، این حدس را می‌زنم که شاید برایش پاپوش دوخته باشند.

وب گردی

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج