۱۵۶۳۱۴۴
۹۸
۹۸
پ

خبر خوبی که حوزه نظام وظیفه به استقلال داد

بعد از معافیت ابوالفضل جلالی نوبت به دیگر مدافع استقلال رسید.

 فرهیختگان: پس از پایان یافتن پرونده خدمت سربازی ابوالفضل جلالی و دریافت معافیت دائم، حالا وضعیت آرمین سهرابیان نیز در حال روشن‌شدن است و استقلال نگران از دست دادن این مدافع باتجربه و نیمکت‌نشین نخواهد بود.

photo_2025-11-16_16-32-08

ابوالفضل جلالی در هفته‌های گذشته یکی از پیچیده‌ترین پرونده‌های سربازی فوتبال ایران را پشت سر گذاشت و سرانجام موفق شد معافیت دائم خود را از طریق پرونده کفالت بگیرد. با صدور حکم نهایی، او بدون هیچ مانع اداری می‌تواند در کنار استقلال بماند و کاملاً روی بازی‌های پیش‌رو تمرکز کند.

اما خبر خوب برای استقلال تنها به جلالی محدود نمی‌شود. در حالی که دغدغه وضعیت آرمین سهرابیان طی روزهای اخیر بحث زیادی ایجاد کرده بود و طبق قانون این بازیکن تنها تا پایان آبان مجوز بازی داشت، اکنون مشخص شده که روند اداری او نیز به شکل مثبت پیش می‌رود.

در این خصوص شنیده می شود سهرابیان مدارک لازم را ارائه کرده و روند صدور کارت او در جریان است. به نظر می‌رسد مشکل این بازیکن در مسیر حل شدن قرار دارد و استقلال در ادامه لیگ می‌تواند روی حضور کامل مدافع خود حساب کند.

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج