۱۵۶۵۹۹۷
۳۴
۳۴
پ

رابطه عاشقانه یک پرسپولیسی با اوسمار

از زمان بازگشت اوسمار ویرا به پرسپولیس چند بازیکن این تیم به اوج برگشته‌اند.

خبرآنلاین:  پرسپولیس دیروز در هفته یازدهم لیگ برتر با نتیجه ۲ بر یک شمس‌آذر قزوین را شکست داد و موقتا به صدر جدول راه یافت. ستاره پرسپولیس در این بازی اوستون اورونوف بود که یک گل برای سرخ‌ها به ثمر رساند.

photo_2025-11-28_20-31-03

 اورونوف از زمان بازگشت اوسمار دوباره به اوج برگشته و همان ستاره ۲ فصل قبل شده است. او در مقطع حضور اوسمار زیر نظر او در ۱۷ بازی ۸ گل زده ولی در ۳۳ بازی زیر نظر بقیه مربیان پرسپولیس تنها ۵ گل به ثمر رسانده است.

ستاره ازبک ۶۱ درصد گل‌های خود برای پرسپولیس را زیر نظر اوسمار وارد دروازه رقبا کرده و با حضور مرد برزیلی شرایط بسیار بهتری دارد.

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج