۱۵۷۸۰۵۵
۳۳۶
۳۳۶
پ

تاجرنیا با این حرکت مرزهای بی‌اخلاقی را جابجا کرد

حرکات آماتور در بین مدیران فوتبال ایران تمامی ندارد.

طرفداری: دیدار تیم‌های فوتبال استقلال و استقلال خوزستان در حالی امروز (سه‌شنبه) در چارچوب هفته هجدهم لیگ برتر در ورزشگاه شهید نصیری یزد برگزار شد که اتفاق عجیبی در بین دو نیمه این مسابقه صورت گرفت.

ricardo-sapinto-190773_743

استقلال که نیازی مبرم به سه امتیازی بازی داشت نیمه نخست را با تساوی بدون گل به پایان رساند. در شرایطی که بازیکنان استقلال آماده شنیدن صحبت‌های ریکاردو ساپینتو سرمربی تیم‌شان بودند، علی تاجرنیا سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال به رختکن این تیم رفت و پس از چند هفته در جمع آبی‌پوشان حضور یافت.

این موضوع باعث ناراحتی ساپینتو و بازیکنان شد، چرا که فرصت صحبت سرمربی بین دو نیمه را گرفت. تاجرنیا با حضور در رختکن علاوه بر اینکه تمرکز بازیکنان را گرفت در جمله‌ای به آنها گفت که تراکتور تبریز برابر حریفش پیروز شده است و از آنها انتظار دارد که بازی را با برد پشت سر بگذارند.

ساپینتو چندی پیش مدعی شده بود با وجود اینکه در شرایط فعلی کشورمان در ایران ماند، مدیران استقلال هیچ تماسی با او نگرفتند و تنها مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال با او تماس گرفته و تشکر کرده است!

تیم استقلال با برتری یک بر صفر برابر استقلال خوزستان موقتاً به رده دوم جدول رده‌بندی لیگ برتر صعود کرد.

 

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج