۱۵۸۰۵۵۲
۲۶۳۳
۲۶۳۳
پ

اوسمار به دنبال یاغی جنجالی پرسپولیس!

شنیدیم پس از عملکرد ضعیف ایگور سرگیف ازبک، سرمربی برزیلی تیم پرسپولیس از برخی نزدیکان تیم سراغ عیسی آل کثیر را گرفته است!

هفت ورزشی: عیسی آل کثیر که بعد از جدایی از پرسپولیس و پایان قراردادش در تصمیمی جنجالی تا آستانه انتقال به استقلال نیز پیش رفته بود و قصد داشت به عنوان یاغی جدید فوتبال ایران معرفی شود اما واکنش منفی هواداران این تیم مانع آبی پوش شدن او شد.

InShot_20260210_181645838

عجیب آن که عیسی آل‌کثیر در بازی با پرسپولیس دچار آسیب‌دیدگی شد و مجبور به ترک زمین شد و رباط داد!

اوسمار ویرا هم می داند آل کثیر مصدوم شده اما ظاهرا فراموش نکرده که در لیگ بیست و سوم و دوران سرمربیگری این برزیلی در 15 بازی 9 گل زد و 2 پاس گل داد تا پرسپولیس قهرمان شود.

زوج عیسی آل کثیر و علی علیپور می توانست خاطرات لیگ بیست و سوم را برای اوسمار ویرا زنده کند اما…

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج