۱۵۹۵۷۱۹
۱۶۱
۱۶۱
پ

دختران والیبال ایران قهرمان "کاوا" شدند

تیم ملی والیبال زنان ایران با غلبه بر قزاقستان، قهرمان رقابت‌های آسیای مرکزی (کاوا) شد.

ایسنا: تیم ملی والیبال زنان ایران در مرحله‌ فینال رقابت‌های آسیای مرکزی (کاوا) امروز (جمعه، هشتم خرداد) به مصاف قزاقستان رفت و پیروز شد.

photo_2026-05-29_16-31-10

شاگردان لی دو هی در ایران با حساب سه بر یک و با امتیازهای ۲۵ بر ۱۸، ۱۹ بر ۲۵، ۲۵ بر ۱۵ و ۲۵ بر ۲۱ به پیروزی رسیدند و قهرمان شدند. 

به این ترتیب تیم ایران با پنج پیروزی پیاپی مقابل تیم‌های بنگلادش، سریلانکا، نپال و قزاقستان (دو بار) قهرمان کاوا شد. 

شبنم علیخانی، سپینود دست برجن، ریحانه کریمی، الهه پور صالح، زهرا کریمی، فاطمه خلیلی، زهرا صالحی، معصومه قدمی، سیده نگار هاشمی، هستی واحدی، نگار عباسی، آیدا ولی‌نژاد، یسنا آهنکوب و شقایق حسن خانی بازیکنان تیم ملی زنان در این مسابقات بودند.

مژگان حسن‌زاده به عنوان سرپرست، لی دو هی (سرمربی)، سرگل علیزاده و فاطمه حسنی سعدی (مربیان)، نگار آقایی (فیزیوتراپ)، مائده حامدی (مترجم) و زهرا یلقی (آنالیزور) به عنوان اعضای کادر فنی، این تیم را همراهی می‌ کردند.

حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج