مهدویکیا با نوجوانان به جام جهانی میرود
کارگاه مسایل روحی و روانی در فوتبال برای تیم ملی نوجوانان (زیر ۱۷ سال) با حضور مهدی مهدوی کیا، کاپیتان سابق تیم ملی فوتبال ایران برگزار شد.
ایسنا: کارگاه مسایل روحی و روانی در فوتبال برای تیم ملی نوجوانان (زیر ۱۷ سال) با حضور مهدی مهدوی کیا، کاپیتان سابق تیم ملی فوتبال ایران برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی که امروز صبح در هتل آکادمی ملی فوتبال ایران برگزار شد، علی دوستی مهر، سرمربی تیم ملی زیر۱۷ سال ایران گفت: با توجه به اینکه مهدی مهدوی کیا، کاپیتان و بازیکن سابق تیم ملی فوتبال ایران در همه رده های سنی نوجوانان، جوانان، امید و بزرگسال تیم ملی حضور داشته است و فوتبال را در باشگاه بانک ملی زیر نظر بنده آغاز کرده است و تا بالاترین سطح از فوتبال در اروپا هم رسیده است، بهترین بازیکن آسیا، بهترین بازیکن اخلاق آسیا، زننده بهترین گل آسیا و یکی از بهترین بازیکنان فوتبال بوندسلیگا شدن مطمئنا از مهدوی کیا در سطح فوتبال ملی یک الگو ساخته است.
وی اضافه کرد: مهدوی کیا یک بازیکن ارزنده ملی است که ما می خواهیم در جام جهانی نوجوانان در امارات در کنار تیم ملی نوجوانان باشد و با حضورش به ما روحیه بدهد. امروز هم به پیشنهاد خود مهدوی کیا یک کارگاه آموزشی مسایل روحی و روانی در فوتبال را برای بازیکنان برگزار می کنیم که امیدواریم بازیکنان نهایت استفاده را از تجربیات کاپیتان سابق تیم ملی ببرند.
سپس مهدی مهدوی کیا در شروع حرفهایش خطاب به بازیکنان گفت: من با توجه به اینکه شاگرد علی دوستی مهر هستم و فوتبالم را زیر نظر ایشان آغاز کرده ام و در همه تیم های رده سنی نوجوانان، جوانان، امید و بزرگسال بازی کرده ام، حال شما را به خوبی درک می کنم. می خواهم بگویم در رده ای قرار دارید و مربیانی دارید که همه بازیکنان هم سن شما دوست دارند جای شما باشند و به جام جهانی صعود کنند.
وی ادامه داد: صعود به جام جهانی در روزهایی ما در تیم ملی نوجوانان بودیم برایمان آرزو بود. با توجه به اینکه در آن روزها فوتبال در سطح باشگاهی و رده های پایه هم وضعیت بدی نداشت اما تیم ملی نوجوانان به جام جهانی صعود نمی کرد. من شخصا علاقه ویژه ای به تیم ملی نوجوانان دارم و دوست دارم در جام جهانی کنار شما باشم و به محض اینکه رقابتهای لیگ برتر و جام حذفی به پایان رسید در اردیبهشت کنار شما خواهم بود، با شما تمرین خواهم کرد و به شما روحیه خواهم داد. دوست دارم با هم ضربات ایستگاهی را تمرین کنیم و در کنار هم باشیم و به همین دلیل با شما به امارات می آیم تا در جام جهانی کنار شما باشم.
کاپیتان سابق تیم ملی ادامه داد: این دومین بار است که چنین کارگاهی را برگزار می کنیم. دیدار اول ما مربوط به قبل از رقابتهای آسیایی و یا همان رقابتهای مقدماتی جام جهانی بود.من چند بازی اخیر شما را دیده ام و خیلی دقیق هم بازیهایتان را نگاه کرده ام، بازی دوستانه مقابل ژاپن در تهران، بازی با ازبکستان در مرحله نیمه نهایی و همین بازی دو، سه روز پیش مقابل پرسپولیس و متوجه شدم که شما بسیار احساسی بازی می کنید. البته احساسی بازی کردن مشخصه بازیکنان فوتبال ایران است و ما هم در رده بزرگسال خیلی وقتها مقابل تیم های قدرتمندی مثل آلمان، آمریکا و کرواسی و تیم های بزرگ بازیهای بسیار خوبی به نمایش می گذاشتیم اما به یکباره مقابل تیم هایی مثل قطر و بحرین و امارات خوب بازی نمی کردیم.
به گزار ش ایسنا، به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، وی گفت: مسایل روحی و روانی بسیار مهم است و بی تعارف باید بگویم اگر تیمی در وقت گل خوردن و در عرض ۴-۵ دقیقه نتواند خودش را جمع کند، بازی را می بازد. استرس باید از تیم دور شود. شما در مقابل پرسپولیس، تحت تاثیر نام تیم و بازیکنان قرار گرفتید، وگرنه می توانستید حتی پیش هم بیفتید و موقعیت داشتید. گلهای دوم و سوم و چهارم را نباید می خوردید و اشتباهاتی داشتید که ناشی از این بود که در بازی به خودباوری نرسیده بودید. در بازی نیمه نهایی مقابل ازبکستان هم دچارچنین مشکلاتی بودید و با اینکه گل اول را زدید اما پشت سر هم سه گل خوردید و به دلیل این بود که از لحاظ روحی بازی را به ازبکها باختید و نه از لحاظ فنی.
مهدوی کیا با ذکر خاطراتی از بازی تیم ملی ایران با تیم های کرواسی، آمریکا، آلمان و یوگسلاوی در جام جهانی ۹۸ و حضورش در آلمان به بازیکنان تاکید کرد که سن نوجوانی سنی است که هرگز بازنمی گردد و باید از این روزها به خوبی استفاده کرد چراکه درخشش در جام جهانی زندگی بازیکنان را از همه لحاظ متحول خواهد کرد.
بازیکن سابق ملی با اشاره به مسایل اعتقادی و لزوم رعایت آنها گفت: سعی کنید پدران و مادرانتان را از خودتان راضی نگاه دارید تا دعای خیرآنها همیشه پشت شما باشد.
مهدوی کیا تاکید کرد: فوتبال بازی کردن در اروپا تفاوتی با ایران ندارد، تنها در اروپا نظم و ترتیب رعایت می شود و همه حرفه ای به فوتبال فکر و نگاه می کنند. در روزهایی که ما بازی می کردیم فوتبالیست بودن درآمد خوبی نداشت اما این روزها فوتبالیست شدن شغل پردرآمدی است و هر چقدر تلاش کنید و بهتر باشید درآمد بیشتری کسب می کنید و می توانید زندگی خودتان و خانواده و اطرافیان و هر کسی که دوست دارید را متحول کنید. پس تلاش کنید چرا که امکانات خوبی در اختیار شما قرار گرفته و مربیان خوب و کاربلدی دارید و در کمپ خوبی تمرین می کنید و اردوهای داخلی و خارجی خوبی دارید.
در پایان وی از بازیکنان خواست تا با فوتبال زندگی کنند و کار تاکتیکی و با نظم و انضباطی را پیگیری کنند و بدنشان را آماده نگاه دارند تا در جام جهانی بتوانند در جمع ۴ تیم نهایی قرار بگیرند.
تبلیغات متنی
-
فرهاد مجیدی با تنفس مصنوعی مورایس برگشت!
-
متن پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا درباره پایان جنگ
-
تیپ متفاوت بازیگر سریال کلینیک رویا کنار دریا
-
پیام تازه ترامپ درباره ایران جلبتوجه کرد
-
ماکرون از یک ماموریت امنیتی با ایران حرف زد
-
چشمک توپچیها به قهرمانی با ضربه چکشی
-
اولین واکنش به خبر تاسیس پایگاه اسرائیل در عراق
-
صداوسیما: عدم ابلاغ قانون حجاب باعث جنگ شد!
-
خانم بازیگر مشهور ازدواج کرد
-
جریمه طرح ترافیک مشخص شد
-
جمله ترامپ درباره تنگه هرمز خبرساز شد
-
پایان کار مهاجم موردعلاقه پرسپولیس در تیم عربستانی
-
گزارش سیانان از دستور رهبر انقلاب درباره مذاکره
-
ادعای تازه درباره درآمد نجومی از تنگه هرمز
-
طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی خوشمزه و مجلسی
-
متن پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا درباره پایان جنگ
-
پیام تازه ترامپ درباره ایران جلبتوجه کرد
-
صداوسیما: عدم ابلاغ قانون حجاب باعث جنگ شد!
-
جمله ترامپ درباره تنگه هرمز خبرساز شد
-
گزارش سیانان از دستور رهبر انقلاب درباره مذاکره
-
ادعای نتانیاهو: وارد ایران میشویم و اورانیوم را خارج میکنیم!
-
ترامپ: من نگفتم عملیات رزمی علیه ایران تمام شده
-
واکنش همتی به افزایش نرخ دلار: منطقی بود
-
فوری؛ پاسخ ایران به متن پیشنهادی آمریکا ارسال شد
-
پوتین: ایران پیشنهاد رقیقسازی اورانیوم را داد
-
شغل جدید و عجیبی که این روزها رونق گرفته است
-
ماجرای تعمیر خانه یک خانم مسن توسط رسول خادم
-
ادعای امارات درباره شلیک پهپاد به خاک این کشور
-
رگبار و رعد و برق از این تاریخ مهمان تهران است
-
سرقت مسلحانه از طلافروشی در اندرزگو
-
توهین باورنکردنی به علی دایی روی آنتن زنده صداوسیما!
-
بنر آیسان اسلامی در چند شهر مازندران زده شد
-
تمام واکنشها به خبر دیدار پزشکیان با رهبر انقلاب
-
یک اتفاق هولناک دقایقی بعد از ترور رهبر کرهشمالی
-
اولین تصویر از حمله موشکی به پتروشیمی امیرکبیر
-
اعتراض به گرانیها به تجمعات شبانه رسید
-
بنگاه برادر رونالدو در گلشهر کرج افتتاح شد!
-
چهل سالگی فیلمی که تا هنوز و تا ابد دوستش داریم
-
ادعای هاآرتص: این کشور مانع سرنگونی نظام ایران شد
-
حرکت پهلوانانه رسول خادم همه را به ستایش وا داشت!
-
پیام تبریک متفاوت ایران به سخنگوی کاخ سفید
-
پرونده پژمان جمشیدی در افکار عمومی پیچیدهتر شد!
-
ویدئوی خبرساز همشهری از مداحی برای دختران کمحجاب!
-
یک عبارت دو کلمهای از دل قطعی اینترنت متولد شد!
-
تعریف و تمجید یک رسانه از تتوی بیرانوند روی دستش
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر