تفتیان: شرایط خوبی در اردوی پاریس حاکم است
سریع ترین مرد ایران که با هدف آماده سازی جهت حضور در رقابتهای دو و میدانی قهرمانی آسیا اردوی تدارکاتی اش را زیر نظر مربی مطرح اروپایی در فرانسه پیگیری می کند، از شرایط حاکم بر اردوی کمپ پاریس رضایت دارد.
خبرگزاری فارس: سریع ترین مرد ایران که با هدف آماده سازی جهت حضور در رقابتهای دو و میدانی قهرمانی آسیا اردوی تدارکاتی اش را زیر نظر مربی مطرح اروپایی در فرانسه پیگیری می کند، از شرایط حاکم بر اردوی کمپ پاریس رضایت دارد.
حسن تفتیان در گفتوگو با روابط عمومی فدراسیون دو و میدانی در این خصوص اظهار داشت: از 15 بهمن ماه اردوی آماده سازی ام را زیر نظر" گی اونتانون" مربی بزرگ فرانسوی آغاز کردم وشکر خدا شرایط اردو در کمپ پاریس ایده آل است و فقط مشکلات جزیی ای چون دوری از وطن و دلتنگی است که گاهی آزار دهنده است. البته در مقابل با هدف بزرگی که در سر دارم این مشکلات اصلا اهمیت چندانی ندارد، چرا که در این مدت چیزهای زیادی دور از وطن آموخته ام که امیدوارم جامه هدف به همه آنها بپوشانم.
سریع ترین مرد ایران در توصیف ارزیابی روابطش با مربی اروپایی گفت: اونتانون فردی بزرگ و با شخصیت است و در مدت کوتاهی که تازه به کمپ آمده بودم، سعی داشتم بیشتر روابطم را با او هماهنگ کنم و خوشبختانه در مدت کوتاهی این اتفاق افتاد و الان هم رابطه خوب و نزدیکی با هم داریم.
تفتیان در اشاره به چگونگی تمریناتش با اونتانون افزود: مربی ام انسان دلسوز و با اخلاقی است و سعی دارد تا بدون در نظر گرفتن ملیت من، تمام داشته هایش را ارایه کند. او اهداف بزرگی برای آینده من در سر دارد و این یک نقطه مشترک بین من و اونتانون است. روی تقاظ ضعف و قدرت من پس از ارزیابی اولیه، برنامه ریزی کرده ایم و در مورد رفع اشکالات تکنیکی در حال تمرین و تکرار هستیم. استارت ها و دویدن های اصلاحی را در زمان بندی های مختلفی برنامه ریزی کرده ایم و اصلاح این اشکالات به طور حتم نیاز به زمان و دقت زیادی دارد. زمان بندی و تمرینات خاصی را هم برای اصلاح این تکنیک ها در مدت زمان معینی کرده ایم و امیدوارم بهترین بهره را از تجربیاتش ببرم.
حماسه ساز دوی سرعت ایران در بازی های المپیک ریو به مدت زمان برگزاری اردویش در اروپا اشاره کرد و گفت: اردوی آماده سازی ام تا اواخر فروردین ماه در اروپا ادامه خواهد داشت و بعد به اجبار برای تمدید روادیدم به مدت ۱۴ روز به تهران می آیم و با توجه به برنامه ریزی های مربی ام و با هماهنگی مسوولین فدراسیون دوباره به فرانسه برمی گردم.
تفتیان در خصوص حضورش در مسابقات پیش از رقابت های قهرمانی آسیا گفت: با هماهنگی اونتانون و فدراسیون در صورت صلاحدید برای ارزیابی سطح آمادگی ام در مسابقات داخلی یا خارجی شرکت خواهم کرد و سعی می کنم بهترین عملکردم را برای اثبات شایستگی هایم ارایه کنم.
وی در پایان در مورد کسب موفقیت در مسابقات قهرمانی آسیا تاکید کرد: پیش بینی برای رسیدن به اهداف سخت است ولی تمام تلاشم را خواهم کرد تا پاسخ زحمات فدراسیون، مربی و خانواده ام را به بهترین شکل بدهم. همه چیز بستگی به شرایط روز مسابقه دارد و امیدوارم آن روز، روز خوبی برای من دو و میدانی ایران باشد.
تبلیغات متنی
-
خشم باشگاه استقلال از سانسور جنجالی صداوسیما
-
قدرتنمایی یک دختر شگفتانگیز در برابر هادی چوپان
-
در آستانه نوروز بلیت قطار هم گران شد
-
عکسی از تولد ۷۶ سالگی بازیگر زن سریال پزشک دهکده
-
وریا غفوری: زندگیام روی هواست، دو کافه من را پلمب کردند!
-
جواب معنادار عراقچی به کنجکاوی ترامپ
-
برآورد عجیب از هزینه سفرهای استانی سعید جلیلی
-
ممنوعالورود شدن تعدادی از دانشجویان دانشگاه شریف
-
پیغام عمان درباره دور سوم مذاکرات ایران
-
انفجار خودرو درپارکینگ یک ساختمان مسکونی در پیشوا
-
تلویزیون امشب وریا غفوری را سانسور کرد
-
شجاع خلیلزاده در انزلی شهر را بههم ریخت
-
شهرداری تهران مسیر دوچرخهسواری را بازار دستفروشان کرد
-
خلاصه بازی مس رفسنجان ۰ - استقلال ۱
-
۴ سناریو درباره فردای حمله آمریکا به ایران
-
در آستانه نوروز بلیت قطار هم گران شد
-
وریا غفوری: زندگیام روی هواست، دو کافه من را پلمب کردند!
-
جواب معنادار عراقچی به کنجکاوی ترامپ
-
ممنوعالورود شدن تعدادی از دانشجویان دانشگاه شریف
-
تلویزیون امشب وریا غفوری را سانسور کرد
-
شهرداری تهران مسیر دوچرخهسواری را بازار دستفروشان کرد
-
۴ سناریو درباره فردای حمله آمریکا به ایران
-
استقلال با صدرنشینی تحویل بختیاریزاده شد
-
تبلیغ عجیب صداوسیما برای تماشای خالکوبی مهمان برنامهاش
-
خداداد و مازیار باز هم شَر درست کردند
-
روسیه درباره سوخو ۳۵ زیر قولش با ایران زد
-
عراقچی به افزایش حضور نظامی آمریکا پاسخ داد
-
زمان برگزاری مذاکرات ایران و آمریکا اعلام شد
-
موشک طلایی منیر الحدادی بر قلب مس
-
تحلیل توجهبرانگیز درباره حرفهای امروزِ ویتکاف درباره ایران
-
تصمیم ایران درباره ذخایر اورانیوم اعلام شد
-
چهره دخترِ سعید آقاخانی در سریال طنز صداوسیما
-
پدافند برد بلند «صیاد ۳-G» به دریا رسید
-
احسان خواجهامیری آهنگ ترند این روزها را بازخوانی کرد
-
یک کلاس درس در نارمک، ایرانی را به صدر دنیا برد
-
آقای محسن چاوشی، هستی؟ خیلی نگران حالت هستیم!
-
اسکوچیچ با پیشنهاد پرسپولیس به دبی رفت!
-
کارشناس افغانستانی قدرت دفاعی ایران را تایید کرد
-
دولت از واریز یارانه جدید خبر داد
-
تیزر سریال ایرانی مشهور در شبکه ترکیه جلبتوجه کرد
-
کارخانه تولی پرس تعطیل شد
-
۱۸ دی؛ پیکرهای پیچیده در پتو و یک عکس از آیدا
-
اقدام هماهنگ معین، شادمهر و اِبی در ساعات اخیر
-
«فهیمه و بهروز» در پشت صحنه سریال پایتخت ۶
-
انتقاد «فرهیختگان» از صحبتهای اخیر مزدک میرزایی
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر