عاشقانه های سفر
پیشنهاد ویژه عشق گردی برای گذراندن ماه عسل (۱)
بسیاری از سفرهای تفریحی، سفرهایی است که زوج های جوان انجام می دهند و در قالب ماه عسل یا سفر عاشقانه، به مناطق جذاب و در عین حال دنج سفر می کنند تا عشق خود را عمیق تر کنند و فارغ از شلوغی ها و هیاهوی روزمره، روزها و شب هایی زیبا را با هم بگذرانند. در این مطلب سعی کرده ایم ۱۰ نقطه ای را معرفی کنیم تا با هم به یک ماه عسل خوش بروید.
ماهنامه همشهری سرزمین من - رضا یوسفی: بسیاری از سفرهای تفریحی، سفرهایی است که زوج های جوان انجام می دهند و در قالب ماه عسل یا سفر عاشقانه، به مناطق جذاب و در عین حال دنج سفر می کنند تا عشق خود را عمیق تر کنند و فارغ از شلوغی ها و هیاهوی روزمره، روزها و شب هایی زیبا را با هم بگذرانند. در این مطلب سعی کرده ایم ۱۰ نقطه ای را معرفی کنیم تا با هم به یک ماه عسل خوش بروید.
جنگل عاشقانه پایتخت
1. پارک جنگلی شیان - پایتخت
شهر تهران با وجود همه شلوغی ها و آلودگی هایی که دارد، چند پارک جنگلی بزرگ هم دارد که به نوعی ریه های شهر تهران حساب می شوند و جزیره هایی برای آرامش و تفریح در پایتخت هستند. در سفر عاشقانه تان به تهران برای گذراندن یک شب دلپذیر می توانید سراغ یکی از این ریه های تهران بروید. پیشنهاد ما جنگل «شیان» در شمال شرقی تهران است که از برج سازی مصون مانده و ضمنا به واسطه داشتن امکاناتی همچون هتل و رستوران و کافی شاپ و فضاهای ورزشی و همچنین فضای کمپینگ، برای عشق گردی و زوج ها هم بسیار مناسب است
و حتی خیلی از تهران نشین ها هم دوست دارند که قید آپارتمان نشینی را زده و شبی را در شبان اقامت کنند و هوای تمیزش را تجربه کنند. این پارک جنگلی هزار هکتاری، در نزدیکی باغ پرندگان تهران قرار دارد و گردشگران می توانند هر دو را در یک سفر تجربه کنند. در جنگل شیان، غذا خوردن در دل طبیعت و پیاده روی و دوچرخه سواری را فراموش نکنید و اگر هم برای اقامت، هتل را به کمپینگ ترجیح می دهید، باید با شماره های 22947916 و 22947923 تماس بگیرید.
چطور برسیم: پارک جنگلی شیان در منطقه لویزان واقع شده و از بزرگراه های امام علی (ع) شمال و زین الدین غرب و همچنین بلوار هنگام (پایین تر از بزرگراه بابایی) می توان وارد مسیر شیان شد.
بهشتی برای زوج ها
۲. تنگ بستانک - فارس
استان فارس یکی از بهترین نقاط برای گردشگری عاشقانه و لطیف در فصل بهار است و در این میان، منطقه «تنگ بُستانک» موسوم به بهشت گمشده، نگین مناطق زیبا و دنج استان فارس به شمار می رود. وجود چشمه ها و آبشارهای متعدد و جنگل سرسبز و انبوه در منطقه ای دنج و خلوت با هوای تمیز، مهم ترین جذابیت بهشت گمشده به شمار می رود و بسیاری از خانواده ها و زوج ها را در فصل بهار به آنجا می کشاند.
تنگ بستانک در نزدیکی «کامفیروز» (بین اقلید و شیراز) واقع شده است و اگر به آنجا می روید، برای اقامت می توانید از محلی های روستای «مِهجِن آباد» خانه یا اتاق اجاره کنید. (برای رزرو و کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۱۷۹۰۷۶۹۷۴ تماس بگیرید.) در خود محوطه تنگ بستانک و بهشت گمشده (نزدیک چشمه ها) می توانید چادر برپا کنید و شبی را در دل جنگل بگذرانید. محوطه جنگلی، دارای پارکینگ و رستوران و سرویس بهداشتی و نگهبان و امکانات کمپینگ است.
چطور برسیم: در میانه مسیر اصفهان به شیراز وارد جاده «اقلید» شوید و بعد از اقلید مسیرتان را به طرف غرب ادامه دهید تا بعد از «آسپاس سده» خروجی تنگ بُراق و کامفیروز را در سمت چپ تان ببینید. تنگ براق را که رد کردید قبل از کامفیروز به روستای مِهجِن آباد و جاده بهشت گمشده می رسید.
تجربه آبگرم
3. آبگرم لاویج - مازندران
یکی از تفریحات مورد علاقه در سفر، آبتنی در آبگرم است. مناطق کوهستانی شمال ایران دارای چشمه های آبگرم متعددی هستند که آبگرم «لاویج» در نزدیکی «چمستان» یکی از معروف ترین آنهاست؛ چشمه آبگرمی که در دل یک روستای کوهستانی و مرتفع است و از آمل یا نور می توان به آن رسید و علاوه بر آبتنی در آبگرم، از تماشای جنگل های هیرکانی و خرید عسل از کندوداران منطقه و سر زدن به دریاچه «الیمالات» هم که در همان نزدیکی است، لذت برد.
دور تا دور دهستان لاویج را حصار بلندی از کوه های البرز فرا گرفته است که در بهار و تابستان پوشیده از درختان انبوه و سرسبز می شود که مناطر بدیع و دل انگیزی خلق می کند. این منطقه از آب و هوای بسیار مطبوع و خنکی در بهار و تابستان برخوردار است که به همراه طبیعت و سرسبزی بی نظیر، مسافران و گردشگران بسیاری را به خود جذب می کند. محلی ها خانه و اتاق به مسافران کرایه می دهند و خیال تان بابت اقامت راحت باشد. بنابراین در لاویج می توانید در دل طبیعت زیبا، روزهای عاشقانه خوبی را تجربه کنید.
چطور برسیم: از آمل که وارد جاده چمستان شوید، باید چمستان را هم رد کنید تا به پارک جنگلی «کَشپل» برسید. در کنار ورودی پارک جنگلی، یک جاده کوهستانی و سربالایی می بینیدکه شما را به روستا و آبگرم لاویج می رساند.
دهکده عشق
۴. شهرک توریستی چادگان - اصفهان
اگر می خواهید شبی را در هوای خنک بخوابید و صبح هم با تماشای منظره آب زلال از خواب بیدار شوید، دهکده تفریحی زاینده رود یکی از بهترین انتخاب هاست. سازمان عمران زاینده رود، این مجموعه توریستی را در نزدیکی شهر چادگان در استفان اصفهان احداث کرده و در واقع مشرف به دریاچه سد زاینده رود است. آب زاینده رود پس از تغذیه از سرشاخه های غربی اش (مانند کوهرنگ و ...) به این سد می ریزد و برخلاف پایین دست زاینده رود که دچار کم آبی های ناشی از برداشت های بی رویه است، اینجا همیشه آب زلال را خواهید دید.
دهکده تفریحی زاینده رود ۲۵۰ هکتار وسعت دارد و دارای ۱۵۰۰ واحد ویلایی و آپارتمانی است که بسیاری از آنها به گردشگران اجاره داده می شود. از آنجا که صرفا افرادی که ویلایی اجاره کرده باشند اجازه ورود و تردد در شهرک را دارند، این مزیت را برای دهکده تفریحی به ارمغان آورده که از شلوغی های رایج در پلاژهای مشابه، در آن خبری نیست. انواع امکانات تفریحی و ورزشی مانند قایقرانی، دوچرخه سواری و مسیرهای اختصاصی پیاده روی هم در این شهرک موجود است.
چطور برسیم: در مسیر اصفهان به الیگودرز که در حرکت باشید، قبل از رسیدن به «دامنه» جاده چادگان را در سمت چپ خود خواهید دید. در این جاده هم دو کیلومتر مانده به خود شهر چادگان، یک میدان بیضی شکل می بینید و آنجا باید به سمت چپ بپیچید تا بتوانید وارد شهرک توریستی زاینده رود شوید. برای رزرو ویلا و سوییت می توانید از سایت های www.chadegan.com و www.chadegan-vila.ir استفاده کنید.
گشت و گذار در جنگل
5. پارک جنگلی سیاسرد - چهارمحال و بختیاری
شهر مرتفع و سردسیر «بروجن» یکی از مقاصد گردشگری جذاب و بکر برای خانواده ها و زوج هاست. پارک جنگلی «سیاسرد» که ارتفاعش از بروجن هم بالاتر است، در نزدیکی این شهر واقع شده و شب های بهار و تابستان میزبان مسافرانی از راه های دور و نزدیک است. امکانات تفریحی پارک در سال های اخیر زیاد شده و به راحتی می توان سفری خانوادگی به آنجا داشت و از مناظر درختان کهنسال باغ و خنکای چشمه آبش لذت برد. بسیاری از روج های جوان و پر انرژی، فاصله بروجن تا سیاسرد را پیاده یا با دوچرخه طی می کنند.
چطور برسیم: پارک جنگلی سیاسرد در پنج کیلومتری جنوب بروجن است و از «فلکه بیمارستان» وارد بلوار سربالایی خواهید شد و راحت به آنجا می رسید. علاوه بر کمپینگ در سیاسرد، می توانید بعد از گشت و گذار به هتل بام بروجن در همان نزدیکی (ابتدای جاده بروجن به لردگان) بروید.
ادامه دارد...
تبلیغات متنی
-
پشت پرده عجیب واردات خودروهای لاکچری
-
تکلیف بازداشت شدگان زیر ۱۸ سال اعتراضات اخیر مشخص شد
-
عراقیها برای دفاع از ایران کفن پوشیدند
-
ارتش ایران به ترامپ و کشورهای منطقه هشدار داد
-
ترامپ چینی غوغا کرد!
-
تصویری پربازدید از دیدار «بهروز وثوقی» با پدرش بعد ۲۰ سال
-
زیباترین سوپرگل هفته در لیگ قهرمانان اروپا!
-
تحول تاریخی در صنعت نفت ونزوئلا با چراغ سبز آمریکا
-
ادعای رائفیپور درباره دستور حمله به آمریکا
-
این شهرها در روزهای آینده منتظر برف و باران باشند
-
ترامپ: ارتش آمریکا به سمت ایران اعزام شد
-
آخرین وضعیت کیفیت هوای تهران اعلام شد
-
آخرین تحولات مذاکرات تهران – واشنگتن
-
جزئیات تماس تلفنی وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان
-
افرادی که کارت سوخت ندارند بخوانند
-
ادعای رائفیپور درباره دستور حمله به آمریکا
-
ترامپ: ارتش آمریکا به سمت ایران اعزام شد
-
آخرین تحولات مذاکرات تهران – واشنگتن
-
تغییر قیمت طلا و سکه عجیب شد
-
اعزام ناوشکنهای چین به آبهای اطراف ایران
-
ترامپ از تصمیم جدید خود درباره ایران خبر داد
-
هواپیمای دولتی ایران راهی مسکو شد
-
فرزندان مقامات ایرانی از آمریکا اخراج میشوند
-
۱۵۰ نفر از مصدومان وقایع اخیر همچنان بین مرگ و زندگی
-
واکنش قالیباف به تروریستی اعلام شدن سپاه
-
ترامپ توییت اخیر خود در مورد ایران را پین کرد
-
بیانیه وزارت خارجه ایران پیرامون مصوبه اروپا در مورد سپاه
-
واکنش رسایی به اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه
-
هگست: آمادهایم تا هر آنچه ترامپ در مورد تهران از ما بخواهد را انجام دهیم
-
سخنگوی ارتش: پاسخ ما به خطای دشمن بلادرنگ است
-
سلاح ویژه ایران برای مقابله با ناو آبراهام لینکلن
-
رئیسزاده، درباره حکم قضایی پزشکان در حوادث اخیر توضیح داد
-
زمان پرداخت «عیدی» بازنشستگان اعلام شد
-
کارزار ذخیره برف در افغانستان خبرساز شد
-
پیغام روسیه به آمریکا درباره مذاکره با ایران
-
اعزام ناوشکنهای چین به آبهای اطراف ایران
-
علت اصلی لغو حمله آمریکا به ایران فاش شد
-
زیدآبادی: این همه فشار روانی برای ساکت کردن یک نگاه متفاوت برای چیست؟
-
خانه لیلا فروهر و فردین که در قلب یک ایران است
-
نرخ دلار و قیمت طلا غیرقابل تصور شد
-
از بین بردن جای زخم بخیه جراحی | بررسی بهترین روشهای علمی و پزشکی
-
هادی چوپان ناگهان به صداوسیما پیوست
-
خودروی نظامی ارتش چین وارد ایران شد
-
جنگنده جدید اف-۲۲ آمریکا در راه است
-
آقای شجاع خلیلزاده، قربان آن شکلت، هیس باش!
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
چادگان اصفهان یکی از بهترینها بود ک امسال شنیدیم وضعیت آب بده...ولی ب لحاظ سکوت و آرامش حرف نداره.امیدوارم برین و بهتون خوش بگذره ..شاد وموفق باشین
میگم بیاین چهارمحال هواش عااالی ماهم که مهمون نواز ;)
ماه عسل فقط خارج از ایران..حیف پول نیست توی ایران خرج کنیم
بعد از ازدواج وقت زیاده ایرانگردی کنیم. ولی ماه عسل باید خاص باشه
پس کی بریم کربلا ا ا ا اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام من اصفهانی هستم.خداشاهده قصدم جذب توریست نیست ولی چادگان خیلی محشره.ویلاهای تمیز باتمام امکانات تفریحی مثل پارک بادی.کارتینگ.شهربازی سرباز وسرپوشیده.استخر.قایق سواری و....من عاشقشم.به کسایی که تازه ازدواج میکنن حتما حتما پیشنهاد میکنم .من خودم 1/2/3آذر ماه میخوام برم.همه ی ارگان های دولتی اعم ازفولاد مبارکه ذوب آهن اصف کلیه ی بانک ها تامین اجتماعی داد گستری و....اونجا مجموعه ویلایی دارن.خود شهرداری چادگان هم اونجا ویلا داره واجاره میده.محیطی بسیااااار امن.مجرد به هیچ عنوان راه نمیده.برعکس همه شهر ها که آب کم هست تواین شهرک وقتی شیرآب روبازمیکنی شیرآب میخواد کنده بشه.خلاصه حرف نداره.عکساشو میتونین تو اینترنت مشاهده کنین.راستی گیتار یادتون نره شبهای شهرک حیفه بدون موسیقی سر بشه