۷۲۸۶۰
۴ نظر
۵۰۶۶
۴ نظر
۵۰۶۶
پ

کشف جسد ۳۰۰ ساله کاملا سالم +عکس

از کشف یک گورستان ۳۰۰ ساله باستان شناسان چینی با ۳ جسد روبه رو شدند و در حالی که به گفته یکی از باستان شناسان، زمانیکه آنها در تابوت را باز کردند ،

پرداد: از کشف یک گورستان ۳۰۰ ساله باستان شناسان چینی با ۳ جسد روبه رو شدند و در حالی که به گفته یکی از باستان شناسان، زمانیکه آنها در تابوت را باز کردند ،

صورت مردی کاملا سالم نگاه داشته شده بود. اما در عرض چند ساعت شروع به سیاه شدن کرد و به همین صورت پوست بدنش نیز سیاه شد و بوی مشمئز کننده ای ناشی از جسد پخش شد. اکنون بدن این مرد به یک دانشکده محلی فرستاده شده تا بر روی آن مطالعات بیشتری صورت گیرد.



تصور می شود این جسد که در دهم اکتبر حفاری شد، متعلق به سلسله کویینگ بوده است . دکتر لوکاس نیکل ، متخصص هنر و باستان شناسی چینی می گوید:"این مورد شبیه مصر نیست ، که بر طبق سنت خاص اجساد را مومیایی می کردند ولی گاهی اجساد سلسله کویینگ را توسط نوعی شرایط طبیعی که به دور تابوت پدید می آوردند، اجساد را سالم نگاه می داشتند.تن از آنها تبدیل به اسکلت شده بودند اما یکی از اجساد کاملا سالم بود که باعث حیرت و سردرگمی بسیار این باستان شناسان شد.

"در این مورد ممکن است جسد را در یک تابوت لاک الکل زده شده نگاه داشته که در آن زمان متداول بوده است.این بدین معنی است که با داشتن این حفاظ، باکتری ها قادر به رسوخ در آن نبودند.



دکتر نیکل در ادامه اظهار داشت که اگر این جسد را از این روش نگاه داشته باشند، با دمیده شدن هوا به جسد، فرآیند طبیعی آن شروع شده و سیاه می شود و به سرعت نیز تجزیه می شود.

یکی از مورخان نیز اظهار داشت ، لباس های این فرد حاکی از آن است که وی یک شهروند عالی رتبه رسمی در زمان خود بوده است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    اين چيني ها باز فاتحه زدن (البته دور از انتظار نيست مگه ساخته هاشون نميبينيم)

  • tehrani

    ترو تازه نگه داشتن جسد یعنی چی؟

  • مهران

    یعنی چیزی که تو ازش خبر نداری و خبر دار هم نمیشی

  • سپیده

    میدونم این کارا برای پیشرفت علمه،اما بنظرم اصلا درست نیست جنازه 1 نفر رو از زیر خاک بیرون کشید!گلدون که نیست!آدم بوده یه زمانی برای خودش.الان روحش عذاب میکشه!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج