«پژمان» و «ویشکا آسایش» در فیلم قاسم خانی
تقریبا دو سال از پخش سریال پژمان و استقبال خوب مخاطبان رسانه ملی از این سریال می گذرد و این روزها خبر از ساخت فیلم سینمایی آن به نویسندگی و کارگردانی پیمان قاسمخانی و تهیه کنندگی محسن چگینی به گوش می رسد.
هفته نامه تماشاگران امروز - فاطمه پاقلعه نژاد: تقریبا دو سال از پخش سریال پژمان و استقبال خوب مخاطبان رسانه ملی از این سریال می گذرد و این روزها خبر از ساخت فیلم سینمایی آن به نویسندگی و کارگردانی پیمان قاسمخانی و تهیه کنندگی محسن چگینی به گوش می رسد.
سریال پژمان با بازی پژمان جمشیدی بازیکن سابق تیمی فوتبال پرسپولیس از افول ستاره هایی حکایت داشت که بعد از پایان دوران بازی، دیگر چهره شناخته شده ای محسوب نمی شوند و با مشکلاتی که در زندگی شخصی و اجتماعی برایشان پیش می آید، دست و پنجه نرم می کنند.
پیمان قاسمخانی نویسنده و کارگردان این پروژه در گفتگو با «تماشاگران امروز» از شروع کار پروژه سینمایی پژمان در نیمه شهریور امسال خبر داد. او که در این پروژه اولین حضورش در عرصه سینما به عنوان کارگردان را تجربه خواهد کرد، درباره داستان این فیلم به «تماشاگران امروز» گفت: «قصه این فیلم هیچ شباهتی به سریال پژمان ندارد و به همین دلیل و برای اینکه هیچ شائبه ای درباره شباهت آن با سریال پیش نیاید هیچ اسمی از پژمان در تیتراژ آن نیست.»
در حالی که همه این پروژه سینمایی به کارگردانی پیمان را با اسم «پژمان» می شناسند، او خودش تصمیم دارد اسم دیگری برای فیلمش انتخاب کند. او البته می گوید: «هنوز اسمی برای این کار انتخاب نکرده ام و خیلی هم دوست دارم هر چه زودتر یک اسم خوب برای آن پیدا کنم.»
قاسمخانی که پیش از این با نویسندگی فیلمنامه سریال پژمان برای شبکه سه سیما تجربه موفقی را در این زمینه پشت سر گذاشته، درباره بازیگرانی که در این فیلم به ایفای نقش خواهند پرداخت گفت: «هنوز قراردادی امضا نشده و در مرحله صحبت هستیم. غیر از پژمان که همچنان نقش اصلی را بازی می کند و سوژه اصلی داستان است، سام درخشانی هم در فیلم حضور خواهد داشت اما شخصیت هایی در فیلم داریم که قطعا حضورشان به فیلم کمک زیادی می کند. حمید فرخ نژاد، مانی حقیقی و ویشکا آسایش برای بازی در این فیلم موافقت خودشان را اعلام کرده اند و از طرفی هم من به شدت به دنبال خسرو خسروشاهی و چنگیز جلیلوند برای ایفای نقش های خاص این پروژه هستم.»
پیمان که اولین تجربه سینمایی اش را در مقام کارگردان پشت سر خواهد گذاشت، شاید به همین دلیل است که سعی دارد از باتجربه ها استفاده کند. او که پیش تر به «تماشاگران امروز» گفته بود: «صد سال است دوست دارم کارگردانی کنم اما نمی دانم دلم می خواهد یا نه!» و البته گفته بود: «اگر قرار باشد کارگردان شوم نباید به من برای این تجربه ام پولی بدهند.»، برای این تجربه جدید سعی کرده از حرفه ای ها کمک بگیرد؛ به همین دلیل است که می گوید: «حضور تورج اصلانی به عنوان فیلمبردار در این پروژه قطعی شده است.»
او قرار است این بار پشت دوربین باشد و خودش همه چیز را زیر نظر داشته باشد. بعد از تجربه محسن تنابنده در گینس که به رغم پرفروش شدن فیلمش، انتقادهای زیادی را برایش به همراه داشت، حالا پیمان نمی ترسد سرنوشتی چون تنابنده پیدا کند؟ او در جواب این سوال می گوید: «ترسیدن که خیلی هم می ترسم. به خاطر فیلمنامه سختی که دارم. اما به نظرم اصلا تجربه آقای تنابنده ناموفق نبود.
به خودش گفتم وقتی رفتم فیلم را ببینم با چیزهایی که راجع به فیلم شنیده بودم، رودربایستی داشتم. فکر می کردم فیلمش بد است. اگر بد بود چطور بگویم بد است ولی به نظرم چیزهایی که از نظر بعضی ها بولد شده اصلا به چشم من نیامد و من خیلی هم خوشم آمد. به نظرم یک فیلم بسیار خوب است. کوچکترین نشانه ای از ابتذال در آن ندیدم و یک مشنگی و ابزورد بودن در آن است که به نظرم درجه یک است.
من قبلا نوشته های تنابنده را خوانده بودم و این فضا را در کارهایش دیده بودم و اتفاقا وقتی این فیلم را دیدم امیدوارتر شدم. درباره فیلم خودم هم باید بگویم داستان سینمایی پژمان قصه فوتبالیستی است که سریال را بازی کرده و معروف شده و الان یک چند سالی است که از سریال می گذرد و الان از هنرپیشگی هم اوت شده. یعنی یک پژمان شکست خورده در دو جبهه است!»
پیمان چه زمانی فیلمش را آماده می کند؟ آیا هدف او اکران فیلمش در جشنواره فجر است؟
خودش می گوید: «معمولا همه کارهای من برای اکران عمومی ساخته می شوند ولی اگر در این بین به جشنواره بخورند عمدی در کار نیست و اتفاقی بوده است. پروژه سنگینی است. با وجودی که کار اولم است، هر کس فیلمنامه را خوانده گفته که خیلی کار سختی است. در کل، هم از لحاظ فنی و هم از لحاظ هزینه به عنوان نویسنده به کارگردان رحم نکرده اند و با وجود اینکه کارگردان خودم هستم، این پروژه همه گرفتاری های ممکن را دارد.»
تبلیغات متنی
-
سیگنال تازه پزشکیان به آمریکا درباره مذاکره
-
رویای خانهدار شدن در ایران دود شد و به هوا رفت
-
ترابی به مسئولان: موضعی بگیرید که در لیست ترور باشید
-
سعید روستایی به جشنواره کن میرود
-
وضعیت بحرانی بندر فجیره امارات بعد از حمله
-
کنفرانس خبری ترامپ درباره توافق با ایران
-
قلعهنویی: ۴ روز زودتر به آمریکا میرویم
-
حمله اسرائیل به لبنان به قصد ترور فرمانده حزبالله
-
جانشین مسی از بارسلونا جدا میشود!
-
ادعای ارتش آمریکا درباره درگیری امروز با ایران
-
بنیانگذار شبکه «سیانان» درگذشت
-
نگرانی نتانیاهو از امتیاز احتمالی ترامپ به ایران
-
قرمزهای تیمملی، سفیدهای ایران را شکست دادند
-
مانور تازه فرانسه در تنگه هرمز زیر ذرهبین رفت
-
واکنش چین به ادعای خبرساز روبیو درباره ایران
-
رویای خانهدار شدن در ایران دود شد و به هوا رفت
-
کنفرانس خبری ترامپ درباره توافق با ایران
-
حمله اسرائیل به لبنان به قصد ترور فرمانده حزبالله
-
ادعای ارتش آمریکا درباره درگیری امروز با ایران
-
نگرانی نتانیاهو از امتیاز احتمالی ترامپ به ایران
-
مانور تازه فرانسه در تنگه هرمز زیر ذرهبین رفت
-
قالیباف: احتمال حمله نظامی کم نیست
-
ادعای والاستریت درباره زمان ازسرگیری مذاکرات
-
شعاری که در تجمع میدان انقلاب جلب توجه کرد
-
ادعای ترامپ: شاید قبل از سفرِ چین توافق شود
-
ریزش ناگهانی قیمت دلار در بازار امروز
-
کپشن احساسی بیرانوند برای قاب خاص قلیزاده
-
رویترز: اسرائیل برای تشدید تنش آماده میشد!
-
تسنیم: برخی بندهای پیشنهاد آمریکا غیرقابل قبول است
-
بندر فجیره مجددا هدف قرار گرفت
-
جمله خبرساز ترامپ درباره زمان پایان جنگ با ایران
-
دو شغلی که این روزها پرطرفدار شده است
-
سه زن بالای ۵۰ سال سینمای ایران که این روزها بیننده دارند
-
ادعای اسرائیل درباره ۴ چهره تصمیمگیرنده در ایران
-
شمار جانباختگان حادثه غرب تهران اعلام شد
-
ماجرای قتلی که در ساعات اخیر خبرساز شد
-
۲ عاملی که ممکن است پشت حملات به امارات باشد
-
ویدئو عجیب فارس از دیدار مستقیم قالیباف و ترامپ
-
پاسخ ترامپ به ادعای نقض آتشبس توسط ایران
-
اقدام تازه و هماهنگ آمریکا و کشورهای عربی علیه ایران
-
ادعای تازه آمریکا درباره احتمال حمله زمینی به ایران
-
ادعای آکسیوس درباره اقدام غیرمنتظره ایران و آمریکا در ۴۸ ساعت آینده
-
جزئیات تازه منتشر شده از محل شهادت لاریجانی
-
روبیو از پایان عملیات خشم حماسی در ایران گفت
-
شگفتزدگی شکیرا از دیدن خیل عظیم هوادارانش
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل




نظر کاربران
اخ جون