۱۰۲۰۷۹۱
۵۰۱۲
۵۰۱۲
پ

بهاروند: ایراد‌های مدنظر فیفا برطرف شد

سرپرست فدراسیون فوتبال از رفع ایرادهای مد نظر فدراسیون جهانی در اساسنامه اصلاح این نهاد خبرداد و گفت فیفا ظرف این هفته پاسخ نهایی خود را اعلام خواهد کرد.

ایسنا: حیدر بهاروند، سرپرست فدراسیون فوتبال با حضور در مجمع عمومی سالیانه هیات فوتبال البرز، در جمع خبرنگاران درباره وضعیت اصلاح و تایید اساسنامه جدید این فدراسیون گفت: کارهای خوبی در این زمینه صورت گرفته و اساسنامه به فیفا ارسال شده تا آخرین نظر این نهاد را در این زمینه داشته باشیم. فکر می‌کنم کارمان تقریبا تمام شده است.

وی ادامه داد: منتظریم فیفا پاسخ نهایی را بدهد تا برای برگزاری مجمع عمومی به منظور تایید اساسنامه و مجمع انتخاباتی برنامه ریزی کنیم.

سرپرست فدراسیون فوتبال درباره زمان برگزاری انتخابات یادآور شد: منتظریم ظرف روزهای باقی مانده از هفته جاری فیفا پاسخ نهایی را بدهد. بعد از پاسخ فیفا سریعا ظرف ۳۱ روز تا یک ماه آینده برای برگزاری مجمع اقدام می‌کنیم تا با تایید اساسنامه، برای برگزاری انتخابات برنامه ریزی کنیم.

بهاروند تاکید کرد: ایرادهای مدنظر فیفا با هماهنگی مراجع ذی صلاح انجام شده و اگر مجمع اساسنامه را تایید کند، وارد پروسه انتخابات می‌شویم.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج