۱۰۳۹۲۹۲
۵۰۰۹
۵۰۰۹
پ

مخالفت لژیونر استقلالی با انتقالش به تیم اوکراینی

اللهیار صیادمنش، مهاجم ۱۹ ساله فنرباغچه ترکیه با انتقالش به تیم زوریا لوهانسک اوکراین مخالفت کرد.

خبرآنلاین: اللهیار صیادمنش، مهاجم ۱۹ ساله فنرباغچه ترکیه با انتقالش به تیم زوریا لوهانسک اوکراین مخالفت کرد.

اللهیار صیادمنش با تیم زوریا لوهانسک اوکراین برای انتقال قرضی‌اش به توافق نرسید.پیش از این تیم‌های فنرباغچه و زوریا لوهانسک برای انتقال قرضی این بازیکن ایرانی به مدت ۱.۵ سال با امکان خرید قطعی با پرداخت ۳.۵ میلیون یورو توافق کرده بودند.

انتقال اللهیار صیادمنش به تیم اوکراینی باعث شد تا او از برنامه‌های فنرباغچه در شرایط کنونی کنار گذاشته شود. صیادمنش در دو بازی فصل جدید سوپرلیگ ترکیه جایی در فهرست بازیکنان فنرباغچه نداشت و به نظر می‌رسد باید به صورت قرضی راهی تیم دیگری شود.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج