۱۰۴۴۹۶۱
۵۰۱۳
۵۰۱۳
پ

تست کرونای جدید ستاره لیورپول منفی شد

فدراسیون فوتبال سوئیس اعلام کرد تست کرونای جدید ژردان شقیری منفی شده است.

ورزش سه: طی روز های گذشته بود که فدراسیون فوتبال سوئیس به شکل رسمی اعلام کرد ژردان شقیری هافبک باشگاه لیورپول و تیم ملی این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده و باید دوران قرنطینه ۱۴ روزه را پشت سر بگذارد.

شقیری سومین بازیکن لیورپول بود که تست کرونایش مثبت اعلام شد. پیش از این بازیکن سوئیسی سادیو مانه و تیاگو آلکانتارا نیز به این ویروس مبتلا شده بودند. با این حال خبر جدیدی در این باره توسط فدراسیون فوتبال سوئیس منتشر شده که نشان می دهد تست کرونای جدید هافبک تکنیکی لیورپول منفی بوده است.

تست کرونای جدید ستاره لیورپول منفی شد

اتحادیه فوتبال سوئیس در بیانیه ای که آن را در سایت رسمی خود منتشر کرده پیرامون این موضوع نوشت: " اتحادیه فوتبال سوئیس صبح امروز نتایج کتبی آزمایشات تیم ملی برای ویروس کرونا را که روز گذشته از همه بازیکنان و اعضای تیم گرفته شده بود، دریافت کرد و مشخص شد که فقط پاسخ تست مانوئل آکانجی مثبت بوده است.

پاسخ همه آزمایش های دیگر منفی است؛ از جمله ژردان شقیری بنابراین در حال حاضر تنها یک بازیکن مبتلا ویروس کرونا در اردوی تیم ملی سوئیس وجود دارد."

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج