۱۰۹۰۸۴۵
۱ نظر
۵۰۰۷
۱ نظر
۵۰۰۷
پ

اروپا آماده تقابل طارمی با رونالدو و موراتا

رسانه ایتالیایی دیدار چهارشنبه شب پورتو و یوونتوس را مبارزه خط حمله‌های ۲ تیم دانست و از نیمکت نشینی بوفون و حضور شزنی صحبت کرد.

خبرآنلاین: رسانه ایتالیایی دیدار چهارشنبه شب پورتو و یوونتوس را مبارزه خط حمله‌های ۲ تیم دانست و از نیمکت نشینی بوفون و حضور شزنی صحبت کرد.

چهارشنبه شب در چارچوب لیگ قهرمانان اروپا پورتو در خانه میزبان یوونتوس است و مهدی طارمی می‌خواهد مقابل رونالدو و تورینی‌ها قرار گیرد.

طارمی که در این روزها درخشان‌ترین روزهای فوتبالی‌اش را می‌گذارند می‌خواهد مقابل یوونتوس نیز به گل دست یابد. او بامداد امروز در دیدار مقابل بائویستا و دربی شهر پورتو دوباره گلزنی کرد و باعث تساوی تیمش شد. ستاره ایرانی اکنون در ۶ بازی متوالی است که برای پورتو گلزنی کرده و باید دید این روند ادامه پیدا می‌کند یا خیر.

رسانه ایتالیایی blastingnews در خصوص دیدار چهارشنبه شب پورتو و یوونتوس صحبت کرد و این مسابقه را مبارزه خط حمله‌های ۲ تیم دانست. این رسانه نوشت که پورتو با «کورونا-مارگا-طارمی» و یوونتوس با زوج «رونالدو و موراتا» برای گلزنی تلاش خواهند کرد.

پورتو در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا تنها به منچسترسیتی باخت و توانست به ۴ برد، یک تساوی و یک باخت دست یابد و با ۱۴ امتیاز به عنوان گروه دوم صعود کند. از طرف دیگر یوونتوس در گروه بارسلونا صدرنشین شد و با ۱۵ امتیاز به مرحله حذفی رسید.

رسانه ایتالیایی blastingnews نوشت که انتظار می‌رود پورتو با سیستم ۳-۳-۴ بازی کند و کونسیسائو با خط حمله کورونا، مارگا و طارمی به مصاف تورینی‌ها برود.

ترکیب احتمالی پورتو مقابل یوونتوس به شرح زیر است:

دروازه‌بان: مارچسین

مدافعان: پپه، امبمبا، مانافا و زایدو

هافبک‌ها: سرخیو اولیورا ، اوریبه و اوتاویو

مهاجمان: کورونا ، مارگا و طارمی

از طرفی یوونتوس انتظار می‌رود با «شزنی» در این مسابقه حاضر شود و بوفون نیمکت نشین باشد. سیستم پیرلو برای این دیدار نیز ۲-۴-۴ پیش‌بینی می‌شود و بیانکونری با زوج «رونالدو و موراتا» این دیدار را آغاز کند. در قسمت‌های کناری نیز فدریکو کیه‌زا و کوادرادو تلاش خواهند کرد تا تیم یووه مقابل پورتو به گلزنی دست یابد.

ترکیب احتمالی یوونتوس مقابل پورتو به شرح زیر است:

دروازه‌بان: شزنی

مدافعان: بونوچی، دلیخت، ساندو و دنیلو

هافبک‌ها: مک‌کنی، ربیو، کیه‌زا و کوادرادو

مهاجمان: موراتا و کریستیانو رونالدو

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • علی شهباز زاده

    من فوتبالیست سپاهان هستم .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج