۱۱۰۰۵۸۲
۱ نظر
۵۰۱۰
۱ نظر
۵۰۱۰
پ

صالحی‌امیری: تصمیم اخیر AFC را پیگیری می‌کنیم

رئیس کمیته ملی المپیک گفت: تصمیم ناعادلانه AFC برای گرفتن میزبانی‌های ایران را به اطلاع رییس کمیته بین المللی المپیک می‌رسانیم.

خبرگزاری فارس: سیدرضا صالحی امیری، رییس کمیته ملی المپیک گفت: در خصوص تصمیمی که AFC گرفته قصد داریم مکاتبه‌ای را با توماس باخ انجام دهیم. از آنجا که این تصمیم خلاف منشور المپیک است و فدراسیون جهانی فوتبال نیز عضو IOC است بنا داریم که این تصمیم ناعادلانه را به رییس کمیته بین المللی المپیک اطلاع رسانی کنیم.

وی گفت: مردم باید بدانند که مجموعه مدیریتی ورزش کشور همه تلاش خود را انجام می‌دهد که حق و حقوق فوتبال و ورزش حفظ شود. تیم مدیریتی قبلی فدراسیون فوتبال که در کنفدراسیون فوتبال آسیا صاحب کرسی است باید به این تصمیم های ناعادلانه واکنش نشان می داد و بیانیه ای را منتشر می‌کرد.

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

وب گردی

نظر کاربران

  • بدون نام

    پیگیری کن .اصلا کسی جواب تو نمیده .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج