پورعلیگنجی: قویتر از قبل به تیم ملی برمیگردم
مدافع تیم ملی فوتبال ایران گفت: قول میدهم قویتر از قبل به تیم ملی بازگردم و بتوانم در گوشهای از اتفاقات خوب سهیم باشم و دل مردم را شاد کنم.
ایرنا: مدافع تیم ملی فوتبال ایران گفت: قول میدهم قویتر از قبل به تیم ملی بازگردم و بتوانم در گوشهای از اتفاقات خوب سهیم باشم و دل مردم را شاد کنم.
مرتضی پورعلی گنجی در گفت و گویی اظهار داشت: امیدوارم سریع تر برگردم و به تیم ملی کمک کنم. مصدومیتم خوب است و می توانم تا دو ماه دیگر کامل بازی کنم. در این ۵ ماه شرایط خوبی داشتم. وقتی به تیم شنزن چین پیوستم، خیلی برای خانوادم ناراحت بودم و مادرم با این قضیه کنار نیامد اما حضورم در چین را به فال نیک می گیرم. خیلی خوب دارم خودم را آماده می کنم تا ۸ سال آینده به تیم ملی کمک کنم.
وی افزود: در لیگ چین ۵ بازی انجام داده بودیم. برای تیم ملی برگشتم و یک روز قرنطینه بودم. تب و لرز شدید داشتم و بخاطر فشار باشگاه و بازی تیم ملی در دیدار مقدماتی جام جهانی سریع زانوی من چرخید و مجروح شدم.
ملی پوش فوتبال کشورمان عنوان کرد: با آن شرایطی که در لیگ چین داشتم، اگر دو یا سه هفته استراحت می کردم، شرایطم بهتر می شد اما وضعیت دست به دست هم داد تا مصدوم شوم. پنج اردوی تیم ملی را به خاطر قرنطینه در چین از دست دادم و شرایط خوبی برای من نبود.
وی افزود: در اوج کرونا من در چین بودم و ریسک بزرگی کردم و دوست داشتم تا جابجایی داشته باشم و حس کردم در قطر آنگونه که باید آموزش نمی بینم. روزهای قرنطینه در چین دشوار بود و هر روز تست کرونا می دادم و شرایط خوب نبود ولی دیگر قرارداد امضا کرده بودم و نمی توانستم کاری انجام دهم اما پشیمان هم نیستم. بهترین تصمیم زندگی را گرفتم و راه موفقیتم باز شد.
پورعلی گنجی در مورد همکاری خود با ژاوی گفت: ژاوی را همه می شناسند و اگر مسی و رونالدو نبودند، می توانست بهترین بازیکن جهان شود. فروتنی و محبت را نسبت به تمامی آدم ها را از وی یاد گرفتم. همیشه سعی کردم احترام دیگران را حفظ کنم. نه تنها از نظر فنی چیزهای زیادی از او یاد گرفتم بلکه از نظر شخصیتی هم نکات مثبت خوبی از او آموختم. یکی از افتخاراتم این بود که با ژاوی بازی کردم.
ملی پوش فوتبال یادآور شد: نکته مهم تیم ملی در دهه های گذشته و الان جنگندگی و با تعصب بودن بازیکنان است. با تمام احترام به ویلموتس، در آن زمان مدیریت خوبی در تیم نبود و تیم رها شده بود. همه این مشکلات ناشی از سرمربی و مساله عدم پرداخت مطالبات او بود. وی برای شرایط مالی خود می جنگید و سر تمرین نمی آمد.
وی تاکید کرد: او وقتی پول خود را گرفت به تمرین آمد و گفت همه چیز را فراموش کنیم و به سراغ بازی با عراق برویم. وی با تیم هماهنگ نبود و کلا کادرفنی به فکر خود بودند و همه رها شده بودند اما با آمدن اسکوچیچ تیم جمع شد. بازیکنان برای سرمربی، مربی و کشورمان مایه کذاشتند و تیم نتایج لازم را کسب کرد و الان شرایط تیم ملی خوب شده است.
وی در خصوص عملکرد عابدزاده در دو بازی که به میدان رفته است، خاطرنشان کرد: امیر عابدزاده خیلی ذهنیت مثبتی دارد. هم کتاب می خواند و می نویسد و تمرینات خوبی دارد و در کنار او گلرهای خوبی داریم. امیدوارم همه در باشگاه ها بهترین باشند.
پورعلی گنجی یادآور شد: ما می توانیم با مدیریت و استعدادهایی که هست بالا برویم. مهدی طارمی خیلی جاها دل مردم را شاد کرد و گل صعود را زد. به یاد دارم دیدار برابر پرتغال را باختیم و تمام سختی ها به ذهنمان آمد و داشتم اشک می ریختم و بعد دیدم یک نفر به انگلیسی گفت که ناامید نشو. دیدم صدایش آشناست و سرم را بلند کرد و دیدم پپه است. وی الگو برای ماست و سریع او را بغل کردم. خیلی داستان جالبی بود.
وی اضافه کرد: ژاوی به من گفتم به تمرین بارسلونا برویم اما گفتم یک رئالی سرسختم و امکان ندارد سر تمرین بارسلونا بروم.
ملی پوش گفت: طرفدار یکی از دو تیم استقلال و پرسپولیس هستم و وقتی بازگردم به یکی از این باشگاه ها می روم. خانواده ام خیلی استقلالی هستند اما نمی گویم از کدام تیم خوشم می آید.
تبلیغات متنی
-
لحظه ورود تیم مذاکرهکننده ایران به مسقط
-
اسامی تیم همراه عراقچی در مسقط اعلام شد
-
هشدار هواشناسی برای نواحی ساحلی کشور
-
زشتترین خودروهای دهه ۹۰ که هنوز هم توی ذوق میزنند
-
پیام فراکسیون حزبالله درباره تبعات حمله به ایران
-
فال روزانه جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ | فال امروز| Daily Omen
-
توافق روسیه و اوکراین برای تبادل ۳۱۴ اسیر جنگی
-
اظهارات سخنگوی کاخ سفید درباره مذاکرات فردا
-
ایران نایب قهرمان کشتی آزاد کرواسی شد
-
واکنش شمخانی به مذاکرات فردای ایران و آمریکا
-
محدودیت تازه طالبان برای زنان در ملاعام
-
توضیح معاون دفتر پزشکیان درباره خبر انتصاب دبیر شورای دفاع
-
تحلیل المیادین از مذاکرات ایران و آمریکا در عمان
-
کوبا: آماده گفتوگو با آمریکا بر سر هر موضوعی هستیم
-
دسر محلبی با به، انتخابی خوشعطر و وسوسهانگیز
-
اسامی تیم همراه عراقچی در مسقط اعلام شد
-
اظهارات سخنگوی کاخ سفید درباره مذاکرات فردا
-
واکنش شمخانی به مذاکرات فردای ایران و آمریکا
-
توضیحات بقائی درباره اهداف ایران در مذاکرات مسقط
-
شهر موشکی جدید سپاه با موشک خرمشهر-۴ رونمایی شد
-
دلنوشته سوگل خلیق بازیگر سینما برای اعتراضات اخیر
-
راهبرد پنج مرحلهای ایران در صورت حمله آمریکا
-
ادعای خبرساز نیویورکتایمز درباره مذاکرات فردا در مسقط
-
سقوط بیتکوین ادامهدار شد
-
الجزیره: آمریکا خواستههای سنگینی از ایران دارد
-
اطلاعیه هواشناسی تهران برای ابتدای هفته
-
زمان اعلام نتایجِ مذاکرات ایران و آمریکا مشخص شد
-
مصطفی مهرآیین به زندان محکوم شد
-
نکته تکاندهنده درباره تراولهای ۵۰۰هزار تومانی!
-
رفتار ویژه ستاره خارجی استقلال در شهر قدس
-
جشن نیمهشعبان توسط یک مرجع تقلید لغو شد
-
پیغام صحرا اسداللهی به مردم درباره جشنواره فجر
-
آقای منوچهر هادی، معنی اعتراض را هم فهمیدیم!
-
بازیگر سریال سوجان عزادار شد
-
صداوسیما گزارش شهر موشکی سپاه را پخش نکرد
-
امیر جدیدی: عزادارم، در جشنواره فجر شرکت نمیکنم
-
مشاور فرمانده سپاه: آمریکا از شروطش عقبنشینی کرد
-
درباره برند آقای ساعدینیا که محل بحث و جدل شده است
-
واکنش شهرداری تهران به سوختن بازارچه جنتآباد
-
قیمت طلا و دلار ناگهان بالا رفت
-
حضور پلنگ در حیاط خانه یک روستایی
-
فریدونشهر اصفهان زیر بارش برف دفن شد
-
و ناگهان مذاکره میان ایران و آمریکا کلا لغو شد
-
نطق خبرساز معاون ترامپ قبل از مذاکرات مسقط
-
پشتپرده اصرار ایران برای تغییر محل مذاکره فاش شد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
همه میدونن که پرسپولیسی هستی عشقم