۱۶۹۶۹۹
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

حقیقی زیر ذره‌بین عرب‌ها

گلر ایران زیر ذره‌بین رسانه‌های عربی قرار گرفته است.

خبرگزاری فارس: بعد از درخشش علیرضا حقیقی در نخستین دیدار تیم ملی در جام ملت‌های آسیا و به خاطر تجربه این گلر ایرانی در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل، حقیقی به شدت زیر ذره‌بین رسانه‌های عربی قرار گرفته و آنها اعتقاد دارند که گلرهای کشورهای عرب باید از او الگوبرداری کنند.

همچنین رسانه‌های استرالیایی که در مواقع عادی خیلی به فوتبال علاقه‌ای نشان نمی‌دهند در جریان برگزاری جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۵ چند صفحه ویژه خود را به این رقابت‌ها اختصاص داده و جالب اینکه توجه زیادی نیز به تیم ملی ایران دارند.

در روزهای گذشته نیز در چند نوبت چند مطلب از سردار آزمون منتشر شده و این رسانه‌ها وی را به عنوان پدیده تیم ملی در جام ملت ها معرفی کرده‌اند.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج