۱۷۲۴۵۳
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

شانس برگشتن نتیجه ۵۰ درصد است

رامين طباطبايي قائم مقام دبيرکل ستاد ملي مبارزه با دوپينگ تاکيد مي‌ کند شانس ايران براي پيروزي در داستان دوپينگ بازيکن عراق بيش از ۵۰درصد نيست.

ورزش سه: رامين طباطبايي قائم مقام دبيرکل ستاد ملي مبارزه با دوپينگ تاکيد مي‌ کند شانس ايران براي پيروزي در داستان دوپينگ بازيکن عراق بيش از ۵۰درصد نيست.

او می‌ گوید با توجه به اینکه فیفا دوپینگ بازیکن عراقی را تایید کرده، ما به این پرونده امیدورانه تر نگاه می‌ کنیم و امیدواریم رای کمیته انضباطی ای اف سی به سود ایران باشد.

او در توضیح این موضوع که چگونه ممکن است رای به سود تغییر کند می‌ گوید: احتمال اینکه نتیجه بازی تغییر کند، ۵۰ درصد است که البته شانس پایینی نیست. ما امیدواریم بتوانیم حقمان را از فیفا بگیریم اما اگر نشود، این حق را داریم که به دادگاه بین المللی کاس شکایت کنیم. تمام تلاشمان این است که بهترین اتفاق برای ایران بیافتد.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج