۱۸۶۲۷۷
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

محمدزاده: کرار باید پاسخگو باشند

رئیس کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال گفت: جاسم کرار و فرهاد کاظمی باید با حضور در کمیته اخلاق پاسخگو باشند.

خبرگزاری تسنیم: علی‌اکبر محمدزاده در خصوص آخرین وضعیت کرار جاسم در کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال اظهار داشت: او باید به زودی در کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال حاضر شود و توضیحات خود را ارائه کند.

وی در خصوص احضار فرهاد کاظمی به کمیته اخلاق تاکید کرد: تخلف کاظمی که مصاحبه کرده اثبات شده و او با حضور در کمیته اخلاق توضیحات خود را ارائه کرد. پرونده کاظمی به دیوان حکمیت کمیته اخلاق می‌رود تا تکلیف نهایی‌اش مشخص شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج