تغییرات متعدد روی نیمکت بوندس لیگایی ها در نیم فصل؛
سعه صدر آلمانی چه شد؟ (قسمت دوم)
نگاهی خواهیم داشت به تغییر و تحولاتی که طی نیم فصل اول بوندس لیگا در کادر فنی باشگاه ها به وجود آمد. این تغییرات در مقایسه با گذشته بیشتر شده و به همین دلیل لازم است که با نگاهی دقیق تر مورد کنکاش قرار بگیرد. به راستی صبوری و سعه صدر آلمانی چه شد؟
وبسایت نود: بوندس لیگا به نیم فصل خود رسید هر چند که بر خلاف همیشه، تعطیلات نیم فصل به جای هفته هفدهم از هفته شانزدهم آغاز شد. کاسه صبر اغلب باشگاه های بوندس لیگایی که از نتایج تیم خود در نیم فصل راضی نبودند، خیلی زودتر از حد تصور لبریز شد و تغییرات مهمی را در کادر فنی ایجاد کردند که بعضی از این تغییرات در حد نیمکت و بعضی دیگر حتی فرا تر از نیمکت و در حیطه پُست مدیر ورزشی (مدیر فنی) بود. شاید برای همه کسانی که فرهنگ فوتبال آلمان را می شناسند، کمی عجیب باشد که باشگاه های آلمانی چگونه در این فصل، صبر و طاقت خویش را از دست داده و همچون باشگاه های عربی مثل نقل و نبات مربیان خود را عوض می کنند.
ب) باشگاه های کم طاقت
سه باشگاه شالکه، لورکوزن و ماینتس نمونه های اقلیتی بودند که به هر دلیلی، صبوری پیشه کرده و پشت مربیان خود ایستادند اما نکته عجیب اینجاست که هر ۷ تیم پایین جدول بوندس لیگا اقدام به ایجاد تغییرات در کادر فنی خویش نمودند! اگر فرض کنیم که سه باشگاه شالکه، لورکوزن و ماینتس نیز در ادامه فصل نیمکت خویش را دگرگون بسازند، آن گاه ۵۰% تیم های بوندس لیگا در طول فصل جاری اقدام به تغییر مربی یا کادر فنی خود خواهند کرد!
آگزبورگ
آگزبورگ پس از پیوستن مارکوس واینتسیرل به شالکه مجبور شد تا به فکر استخدام یک مربی دیگر بیفتد. انتخاب باواریایی ها کسی نبود جز درک شوستر ۴۸ ساله که نتایج بسیار خوبی را به همراه دارمشتات کسب کرده بود. اگر چه نتایج آگزبورگ با شوستر به حد ایده آل نرسیده بود ولی هرگز نمی توان گفت که نتایج آگزبورگ مفتضحانه و غیر قابل تحمل بود. به هر حال مدیران باشگاه یکی از عجیب ترین تصمیمات را گرفته و نه تنها درک شوستر بلکه دو دستیار وی یعنی ساشا فرانتس و فرانک اشتاین مایر را نیز برکنار کردند.
این تصمیم موجب بهت و شگفتی رسانه های آلمانی شد و آن را یکی از عجیب ترین برکناری های مربیان طی چند سال اخیر در بوندس لیگا نامیدند. شایعاتی وجود دارد که حاکی از وجود اختلاف سلیقه بین درک شوستر و مدیران باشگاه آگزبورگ است و در واقع دلیل برکناری وی را فارغ از نتایج این تیم می دانند. به هر حال مانوئل باوم ۳۷ ساله از تیم ذخیره های آگزبورگ به عنوان جانشین موقت درک شوستر انتخاب شد تا پس از یولیان ناگلزمن، لقب جوان ترین سرمربی فصل جاری بوندس لیگا را به دست بیاورد.
وولفسبورگ
نتایج گرگ ها در این فصل به قدری نا امیدکننده بود که برکناری دیتر هکینگ هیچ کس را متعجب نکرد. وولفسبورگ با هکینگ از قهرمانی جام حذفی و شگفتی سازی در لیگ قهرمانان اروپا تا قعر جدول بوندس لیگا را چشید ولی نتایج این فصل قابل تحمل نبود. کلاوس آلوفس مدیر ورزشی باشگاه وولفسبورگ سر انجام تصمیم به برکناری دیتر هکینگ در اواسط اکتبر گرفت. والرین اسماعیل مربی تیم ذخیره های باشگاه، ابتدا به عنوان مربی موقت و سپس مربی دائمی روی نیمکت وولفسبورگ نشست هر چند که نتایج گرگ ها تحت هدایت اسماعیل نیز پیشرفت چشم گیری نداشت.
وولفسبورگ از مدل باشگاه هایی مانند گلادباخ، هوفنهایم و برمن تقلید و ابتدا حکم مربی موقت و سپس دائمی را برای والرین اسماعیل صادر کرد. عجیب این که مدیران باشگاه وولفسبورگ که تغییر سرمربی را کافی نمی دیدند و علت این نتایج را فرا تر از این موضوع می دانستند، کلاوس آلوفس مدیر ورزشی خوش نام خود را نیز برکنار کردند تا زلزله ای بزرگ در باشگاه وولفسبورگ رخ بدهد. به نظر می رسد که اختلافات آلوفس با کمپانی فولکس واگن حامی مالی وولفسبورگ و بیانیه باشگاه مبنی بر عدم همکاری با جاکومو پترالیتو یار همیشگی وی باعث این جدایی شد.
بوروسیا مونشن گلادباخ
نتایج آندره شوبرت در فصل گذشته به قدری خوب بود که گلادباخ به لیگ قهرمانان اروپا راه یافت اما نتایج شاگردان شوبرت در این فصل چیزی در حد فاجعه به نظر می رسد. پس از حذف از لیگ قهرمانان و کسب فقط یک برد از ۱۱ بازی اخیر در بوندس لیگا، مدیران باشگاه گلادباخ بالاخره آندره شوبرت را برکنار کرده و بلافاصله با قراردادی سه ساله، دیتر هکینگ سرمربی اخراجی وولفسبورگ را به خدمت گرفتند.
هکینگ در سال ۱۹۸۴ به عنوان بازیکن، پیراهن گلادباخ را بر تن کرد و اکنون پس از ۳۲ سال، روی نیمکت مادیان ها می نشیند. ماکس ابرل مدیر ورزشی باشگاه گلادباخ تا جایی که ممکن بود، از شوبرت حمایت کرد ولی کار به جایی رسید که حتی موقعیت ابرل نیز در کادر فنی گلادباخ متزلزل شد.
وردر برمن
سبز و سفیدها هرگز طی چند فصل اخیر تیم مطلوبی نداشتند و حتی پس از جدایی توماس شاف نیز در به روی همان پاشنه چرخید. بندر نشین ها پس از باخت ۴-۱ به گلادباخ در هفته سوم تصمیم به برکناری ویکتور اسکریپنیک سرمربی اوکراینی خود گرفته و الکساندر نوری مربی ایرانی تیم زیر ۲۳ ساله های برمن را به جای وی منصوب کردند. برمن در فصل گذشته شانس آورد که در آخرین دقایق هفته ۳۴ از سقوط گریخت و شاید بهتر بود فرانک بومن مدیر ورزشی باشگاه برمن در همان تابستان و پیش از شروع فصل جدید، یک مربی را جایگزین اسکریپنیک می کرد.
علاوه بر ویکتور اسکریپنیک، دو دستیار وی یعنی فلورین کوهفلت و تورستن فرینگز نیز برکنار شدند. به هر حال نوری جانشین اسکریپنیک گردید و به دلیل روابط بسیار دوستانه و گرم با بازیکن های خود توانست خیلی زود در دل آنها جا باز کند. نوری ۳۷ ساله توانایی خویش را در تیم دوم وردر برمن ثابت و آن تیم را به دسته سوم رسانده بود. پیشرفت محسوس نتایج برمن نسبت به قبل و شکست ناپذیری طی ۵ بازی اخیر باعث شده تا وضعیت نوری روی نیمکت برمن تثبیت شود.
هامبورگ
کسب تنها یک امتیاز در ۵ هفته نخست فصل جاری موجب برکناری برونو لابادیا و حضور مارکوس گیزدول ۴۷ ساله سرمربی سابق هوفنهایم روی نیمکت هامبورگ شد. گیزدول دستیار رالف رانگنیک در هوفنهایمT پانزدهمین مربی هامبورگ طی ۱۲ سال اخیر است.
گیزدول در ۷ بازی نخستی که روی نیمکت هامبورگ در بوندس لیگا نشست، حتی یک بار هم پیروز نشد اما طی ۴ بازی اخیر، ۳ برد نصیب «شورت قرمزها» شده است. اگر چه بسیاری از کارشناس ها، برکناری لابادیا را بسیار عجولانه و حضور گیزدول را تصمیمی بدتر از برکناری لابادیا می دانستند، اما به نظر می رسد که اوضاع هامبورگ هر روز بهتر می شود.
تغییرات باشگاه هامبورگ به روی نیمکت محدود نشد و دیتمار بایزدورفر عضو سرشناس هیئت مدیره این باشگاه نیز پس از سال ها خدمت به طرز عجیبی از هامبورگ جدا شد تا انتصاب وی به سمت مدیر ورزشی هامبورگ در سال ۲۰۱۷ نیز کأن لم یکن تلقی شود. او از ماه می به بعد در هر دو پست مدیر ورزشی و رئیس هیئت مدیره باشگاه هامبورگ انجام وظیفه می کرد. به هر حال هریبرت بروخهاگن جای دیتمار بایرزدورفر را گرفت.
اینگولشتات
وقتی رالف هازن هاتل به لایپزیگ پیوست، باشگاه اینگولشتات برای جانشینی وی دست به دامان مارکوس کاتزینسکی شد که چهره ای محبوب و محترم در محافل فوتبال آلمان محسوب می شود. اما نتایج کاتزینسکی در اینگولشتات و حضور در رتبه هفدهم جدول پس از ۱۰ هفته و کسب فقط ۲ امتیاز، بسیار مفتضحانه بود و در نهایت پیتر جکوِرث رئیس این باشگاه چاره ای جز برکناری وی نداشت.
ابتدا میشائیل هنکه دستیار سابق اوتمار هیتسفلد و رالف هازن هاتل به عنوان مربی موقت اینگولشتات منصوب ولی بلافاصله توماس لینکه مدیر ورزشی باشگاه تصمیم به استخدام مایک والپورگیس ۴۳ ساله گرفت و این مربی سابق اوزنابروک تا سال ۲۰۱۸ با اینگولشتات قرارداد بست. پیشرفت محسوسی در نتایج اخیر اینگولشتات مشاهده شده و «دی شانتزر» توانسته ۳ پیروزی را طی ۶ بازی اخیر بوندس لیگا به دست بیاورد.
دارمشتات
نیلوفرهای آبی با درک شوستر به اوج رسیده و پس از صعود غیر قابل انتظار به بوندس لیگا، در هفته های پایانی فصل گذشته توانستند جواز بقا را کسب کنند. پس از جدایی درک شوستر و حضور وی روی نیمکت آگزبورگ، مدیران باشگاه دارمشتات به سراغ یک مربی با تجربه ولی نه چندان سطح بالا یعنی نوربرت مایر رفتند. البته باشگاه دارمشتات خیلی صبورتر از سایر همتایان خود بود زیرا ۱۳ هفته به نوربرت مایر فرصت داد ولی دارمشتات طی این ۱۳ بازی فقط ۲ بار پیروز شد.
سرانجام طاقت و تحمل رودیگر فریش رئیس باشگاه دارمشتات به پایان رسید و آنها نه تنها نوربرت مایر سرمربی این تیم بلکه هولگر فاخ مدیر ورزشی باشگاه را نیز برکنار کرده و رامون برندروث رئیس آکادمی جوانان باشگاه دارمشتات را به عنوان مربی موقت نیلوفرهای آبی برگزیدند. حضور برندروث نیز تاکنون هیچ ثمری نداشته و دارمشتات هر ۹ بازی رسمی اخیر را با شکست پشت سر گذاشته است. شایعاتی مبنی بر بازگشت درک شوستر به دارمشتات شنیده می شود. بدون شک هم باشگاه دارمشتات و هم درک شوستر به دلیل تصمیم بدی که در تابستان گذشته گرفتند، هرگز خود را نخواهند بخشید.
تبلیغات متنی
-
محسن یگانه علیه صداوسیما به سیم آخر زد
-
بازیگر پایتخت از حضور این خانم در جشنواره فجر شاکی شد
-
یک ملیپوش دیگر از تیمملی خداحافظی کرد
-
وضعیت برگزاری کلاس تحصیلات تکمیلی در نیمسال دوم
-
حضور داماد یهودی ترامپ در نشست جمعه با ایران
-
علت تفاوت قیمت سکه و طلا چیست؟
-
نطق شبانه ترامپ درباره مذاکره با ایران در استانبول
-
درخواست یک چهره از احمدینژاد درباره ملاقات با اپستین!
-
جمله معنادار روی لباس چهره مشهور در جشنواره فجر
-
طراحی پوستر سفر کاریِ سعید جلیلی جلبتوجه کرد
-
عمو فیتیلهای در اینستاگرام آرزوی مرگ کرد
-
حکم تاریخی کمیته اخلاق؛ ۱۹۰ سال محرومیت
-
قیمت دلار و طلا بعد از خبر مذاکرات پایین کشید
-
آقای گلزار این روزها یک دفعه نگرانتان شدیم!
-
کار استقلال با ستاره خارجیاش به شکایت میکشد
-
یک ملیپوش دیگر از تیمملی خداحافظی کرد
-
حضور داماد یهودی ترامپ در نشست جمعه با ایران
-
نطق شبانه ترامپ درباره مذاکره با ایران در استانبول
-
درخواست یک چهره از احمدینژاد درباره ملاقات با اپستین!
-
جمله معنادار روی لباس چهره مشهور در جشنواره فجر
-
پیغام غیرمستقیم نتانیاهو درباره حمله ایران
-
پروازهای ایران به دو مقصد خارجی دوباره برقرار شد
-
زمان دیدار ویتکاف و عراقچی در استانبول مشخص شد
-
انگلیس علیه ایران وارد عمل شد
-
اقدام ترامپ درباره ایران، خسارت نجومی به بار آورد
-
بازداشت ۳ نفر پس از جنجال پیرامون میرحسین موسوی
-
چرخش ۱۸۰ درجهای وزارت خارجه نسبت به خبر مذاکرات!
-
جزئیات جدید از گفتوگوی احتمالی ایران و آمریکا
-
سند دیدار جفری اپستین و احمدینژاد لو رفت!
-
واکنش ایران به اخبار خروج اورانیوم غنیشده از کشور
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
ادامه اعزام نیرو و تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه
-
خبر مهم؛ آمریکا در حال تخلیه پایگاه العدید قطر
-
پدیده دنیای مداحان در شبکه سه رونمایی شد
-
جزئیات طرح جدید افزایش حقوق کارمندان
-
نیروهای ویژه آمریکا در دیگو گارسیا مستقر شدند
-
حرکت زشت و زننده مجری شبکه افقِ صداوسیما
-
توافق ایران با آمریکا وارد فاز تازهای شد
-
ادعای رادیو اسرائیل، زمان حمله آمریکا را لو داد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر