فلای تودی - بالا استیکی
۹۰۴۹۴۲
۲ نظر
۵۰۰۳
۲ نظر
۵۰۰۳
پ

دلفی: در بازی با ازبسکتان ناهماهنگ بودیم

بازیکن تیم ملی فوتبال امید گفت: در بازی با ازبکستان کمی ناهماهنگ بودیم چون یکسری از بازیکنان جدید بودند و برای اولین بار برایی تیم امید بازی می‌کردند.

خبرگزاری فارس: به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، یونس دلفی در خصوص بازی ایران و ازبکستان که منجر به شکست ایران شد گفت: خیلی خوشحالم که بعد از مدت‌ها به تیم ملی امید اضافه شدم. دلم برای بازیکنان تیم تنگ شده بود البته به خاطر مشکلات شخصی در خدمت تیم نبودم.

وی افزود: بازی روز گذشته بازی سخت و چالش خوبی بود. ما به اینطور بازی‌ها نیاز داریم، البته در بازی با ازبکستان کمی ناهماهنگ بودیم چون یکسری از بازیکنان جدید بودند و برای اولین بار برایی تیم امید بازی می‌کردند. من امیدوارم که در آینده هماهنگی‌های بیشتری داشته باشیم.

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • احسان

    این دلفی یا بلفی است وخانمه فرشته کریمی لیلی بیت باهم می شوند بلفی(دلفی)ولیلی بیت!؟
    خداحافظ تا کشفی دیگر!

  • بدون نام

    عزاداری باخت...

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج