۹۸۲۵۶۵
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

نیمار نمی‌تواند به فرانسه برگردد

با توجه به اینکه وارد شدن به فرانسه به خاطر ویروس کرونا ممنوع است نیمار فعلا نمی تواند به این کشور برگردد.

ایسنا: به نقل از اسپورت، فرانسه یکی از کشورهای بزرگ اروپایی است که روند مبتلایان و قربانیان کرونا در آن همچنان ادامه دارد. امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه اعلام کرد که بستن مرزهای این کشور تا ۱۱ ماه می ادامه خواهد داشت.

به این ترتیب نیمار برای بازگشت به پاری سن ژرمن فعلا به مشکل برخواهد خورد و نمی تواند که به فرانسه برگردد.

نیمار در روزهای نخستی که کرونا در فرانسه شیوع پیدا کرد تصمیم گرفت که با جت شخصی این کشور را ترک کند و به برزیل برگردد. رقابت های لیگ فرانسه به خاطر شیوع ویروس کرونا تعطیل شده است و هنوز زمان ادامه بازی ها مشخص نیست.

Native Ad

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج