۹۸۳۴۸۰
۵۰۱۱
۵۰۱۱
پ

ساری: دلتنگ لیگ انگلیس هستم

سرمربی تیم فوتبال یوونتوس در مصاحبه ای مدعی شد نزد بازیکنان چلسی بسیار محبوب بوده و دلش برای لیگ برتر انگلیس تنگ شده است.

خبرگزاری فارس: «مائوریسیو ساری» که در فصل جاری سکان هدایت یوونتوس را در اختیار داشته است، از سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۱۹ مربی تیم قدیمی شهر لندن یعنی چلسی بود. وی در این تیم قهرمانی لیگ اروپا کسب کرد.

ساری در مصاحبه ای که با سایت باشگاه یوونتوس انجام داد، به گذشته و زمانی که هدایت تیم آبی پوش را در اختیار داشت، نگاه و خاطره بازی کرده است.

او در این گفت و گو از عدم حضورش در جزیره ابراز دلتنگی و ادعا کرده نزد بازیکنان تیم انگلیسی محبوبیت زیادی داشته است.

ساری گفت:لیگ برتر انگلیس تورنمنت باشگاهی بسیار بزرگ است. من هنوز هم تحت تاثیر این مسابقات هستم.

وی ادامه داد: هر مسابقه این لیگ، جو فوق العاده ای دارد.شور و هیجان، حس نبرد و جنگندگی در آن موج می زند.نمی توانم این واقعیت را پنهان کنم که دلم برای این لیگ، تنگ است.

او همچنین در مورد محبوبیتش نزد بازیکنان نیز عنوان کرد: کتمان نمی کنم که رفتار بسیار خوبی با بازیکنان چلسی داشتم. آنقدر محبوب بودم که وقتی خواستم آنجا را ترک کنم، خیلی از آنها، گریه می کردند.

ساری تصریح کرد: من مربی نیستم که مرتب از بازیکنانش تعریف کند. روی اشتباهات تمرکز می کنم و کمتر روی نقاط قوت تکیه می کنم.این مسائل در کار ما، از اهمیت زیادی برخوردار است. چرا که بازیکن کار می کند و تلاش دارد خودش را تغییر دهد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج