۱۲۰۳۱۵۰
۱ نظر
۷۲۰۸
۱ نظر
۷۲۰۸

طرز تهیه یک ساندویچ خوشمزه و پرطرفدار در ایران

زاپاتا یکی از ساندویچ های خوشمزه و ساده است که به راحتی در کمترین زمان در آشپزخانه تهیه می شود. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه زاپاتا را به شما علاقه مندان به آشپزی آموزش دهیم. پس تا پایان همراه ما باشید.

آرگا: زاپاتا یکی از ساندویچ های خوشمزه و ساده است که به راحتی در کمترین زمان در آشپزخانه تهیه می شود. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه زاپاتا را به شما علاقه مندان به آشپزی آموزش دهیم. پس تا پایان همراه ما باشید.

طرز تهیه زاپاتا دست شما را برای اضافه کردن سایر مواد باز گذاشته است. این ساندویچ از ژامبون مرغ تهیه می شود اما می توان مخلفات بسیاری در آن به کار برد و آن را به یک ساندویچ واقعی مبدل ساخت.

طرز تهیه یک ساندویچ خوشمزه و پرطرفدار در ایران

ساندویچ های موجود در در فست فودها تنوع بالای دارند و هر یک دارای طعم و مزه بی نظیری می باشند. از جمله جدیدترین و رایج ترین ساندویچ ها می توان به بیف برگر، ساندویچ شاورما، ساندویچ زاپاتا، ساندویچ مغز، رویال برگر و… اشاره نمود. که امروز قصد داریم طرز تهیه ساندویچ زاپاتا را ارائه دهیم.

ساندویچ زاپاتا با دم دستی ترین و ساده ترین مواد اولیه تهیه می شود و این مواد مختلف، طعم فوق العاده ای را ایجاد می کند. معمولاً پنیر گودا برای تهیه این ساندویچ استفاده می شود. نوع اصیل این ساندویچ مخلفات ترکیبی زیادی دارد که ما در این مطلب  طریقه ساخت زاپاتا به شکل کامل را ارائه نموده ایم.

مواد لازم

  • ژامبون مرغ یا گوشت
  • گوجه فرنگی
  • پنیر گودا
  • تربچه
  • پیاز
  • گشنیز
  • هویج
  • لیمو
  • تخم مرغ
  • آرد سوخاری
  • روغن

  طرز تهیه زاپاتا

 سینه مرغ را به شکل نازک برش دهید. آن گاه باید به وسیله گوشت کوب، گوشت مرغ را بکوبید. زاپاتا نیز شبیه به یک ساندویچ مرغ تهیه می شود.

طرز تهیه یک ساندویچ خوشمزه و پرطرفدار در ایران

طرز تهیه یک ساندویچ خوشمزه و پرطرفدار در ایران

 این کوبیدن باید در حدی باشد که گوشت پهن شود. در ادامه این سینه پهن شده را درون مخلوطی از پیاز، آب لیمو یا لیموی تازه، نمک و فلفل بگذارید تا طعم دار شود. این مرحله از دستور تهیه زاپاتا بسیار مهم است. چون بسیاری از طعم مطلوب این ساندویچ در همین مرحله کسب می شود.

ترکیبی از آبلیموی تازه، نمک و فلفل تهیه و آن گاه سینه مرغ را در این مخلوط ترکیبی بخوابانید. برای طعم دار شدن این گوشت باید حداقل یک ساعت صبر کنید. آن گاه سینه مرغ را از مخلوط بیرون آورده و یک تکه ژامبون در آن قرار دهید. توجه داشته باشید که شما در این ساندویچ از بستر گوشت مرغ برای قرار دادن مواد و مخلفات استفاده می کنید.  گوجه فرنگی را ریز کرده و به همراه هویج  و گشنیز خرد شده درون سینه قرار دهید.

طرز تهیه یک ساندویچ خوشمزه و پرطرفدار در ایران

روی مواد داخل سینه مرغ را با پنیر گودا بپوشانید. حالا باید از روش رول کردن برای جمع شدن ساندویچ استفاده کنید. سینه مرغ را رول و از یک نخ دندان برای باز نشدن آن کمک بگیرید.

در ادامه طرز تهیه زاپاتا باید این رول آماده شده را داخل تخم مرغ شناور سازید. بعد از این که رول مرغ به تخم مرغ آغشته شد، می توانید آن را در آرد سوخاری قرار دهید و بغلتانید.

حالا باید رول مخلوط شده با آرد سوخاری را در روغن سرخ کنید. تابه ای برداشته و روغن در آن بریزید. بعد از حرارت دیدن روغن، رول ژامبون را در آن بگذارید.

طرز تهیه یک ساندویچ خوشمزه و پرطرفدار در ایران

طرز تهیه یک ساندویچ خوشمزه و پرطرفدار در ایران

دستور تهیه ساندویج زاپاتا

در صورتی که به دنبال تهیه یک غذای راحت و خوشمزه هستید، ساندویج زاپاتا که از انواع جدید ساندویج ها می باشد، پیشنهاد فوق العاده ای است. همانطور که گفتیم ساندویج ها دارای تنوع بالایی هستند هر یک دارای طعم و مزه بی نظیر و مخصوص به خود هستند، ساندویج زاپاتا نیز همچون بسیاری از ساندویج های دیگر طرفداران زیادی دارد و این ساندویج با ژامبون مرغ تهیه می شود، البته از مواد دیگری نیز می توان در تهیه آن استفاده کرد، در اینجا با دستور پخت دیگری از ساندویج زاپاتا آشنا می شوید.

طرز تهیه یک ساندویچ خوشمزه و پرطرفدار در ایران

مواد لازم

  • سوسیس یا کالباس
  • استیک یا فیله مرغ
  • گوجه
  • خیار شور
  • پنیر
  • قارچ
  • کاهو
  • مواد دیگر به دلخواه

طرز تهیه یک ساندویچ خوشمزه و پرطرفدار در ایران

روش تهیه ساندویج زاپاتا

در سالهای اخیرا مصرف این ساندویج در کشورمان رواج پیدا کرده است و روش تهیه آن خیلی ساده می باشد، در ابتدا فیله مرغ و فیله استیک را سرخ کنید، یک پر کالباس را نیز سرخ کرده و بعد قارچ و پنیر پیتزا را روی کالباس بریزید، به محض آب شدن پنیر، کالباس را تا کنید و آن را به همراه فیله مرغ و فیله استیک در داخل نان بزرگ قرار دهید، سپس سبزیجات دلخواه دیگر را داخل نان بچینید و حجم مواد باید دو برابر حجم نان باشد، سپس سعی کنید آن را ببندید، اکنون ساندویج شما آماده شده و می توانید به همراه سس نوش جان کنید.

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    نظر کاربران

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج