۱۲۳۸۲۲۱
۱۳۱۴
۱۳۱۴

طرز تهیه ترشی هویج خانگی؛ ساده و فوری

ترشی هویج یکی از انواع ترشی‌های خوشرنگ و خوشمزه است که از ترکیب هویج با فلفل ترشی، موسیر و ادویه تهیه می‌شود.

فرارو: ترشی هویج یکی از انواع ترشی‌های خوشرنگ و خوشمزه است که از ترکیب هویج با فلفل ترشی، موسیر و ادویه تهیه می‌شود.

ترشی‌ها ازجمله مخلفات خوشمزه‌ای هستند که در کنار وعده‌های غذایی سرو می‌شوند و تنوع بالایی دارند. فصل اصلی تهیه ترشی معمولا پاییز است؛ ولی برخی از ترشی‌ها هستند که می‌توان مواد مورد استفاده آن‌ها را در همه فصول سال تهیه کرد. ترشی هویج یکی از انواع ترشی‌هاست که هویج از مواد اصلی آن است و در ترکیب با سرکه و فلفل ترشی طعم بسیار دلچسبی دارد.

طرز تهیه ترشی هویج خانگی؛ ساده و فوری

به گزارش فرارو، این ترشی دستور تهیه بسیار آسانی دارد و شما می‌توانید با موادی که در دسترس هستند، یک شیشه ترشی خوشمزه و خانگی را در منزل تهیه کنید و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید. در ادامه این مطب طرز تهیه ترشی هویج همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه ترشی هویج

  • هویج: ۴ عدد
  • موسیر تازه یا خشک: ۵ پرک
  • فلفل سبز ترشی: ۳ عدد
  • سیاه دانه: ۱ قاشق غذاخوری
  • سرکه: به میزان لازم
  • فلفل سیاه: ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک: ۱ قاشق غذاخوری

نکات مربوط به مواد اولیه

طرز تهیه ترشی هویج خانگی؛ ساده و فوری

نکات مربوط به سرکه

سرکه‌ها انواع گوناگونی دارند و بهترین نوع سرکه برای تهیه ترشی سرکه انگور است. رنگ سرکه انگور قرمز است و طعم ملایم‌تری نسبت به سرکه سفید دارد.

نکات مربوط به فلفل سبز

طرز تهیه ترشی هویج خانگی؛ ساده و فوری

فلفل سبز سرشار از مواد مغذی و ویتامین c است که در تقویت سیستم ایمنی، جلوگیری از گرفتگی رگ‌های قلب، کنترل دیابت، پاک‌سازی ریه و افزایش اشتها نقش مهمی دارد. فلفل هالوپینو یکی از خوشمزه‌ترین انواع فلفل سبز است که طعم تند و طبع گرمی دارد و برای تهیه انواع ترشی گزینه بسیار مناسبی است. برای تهیه ترشی هویج می‌توانید از هر نوع فلفل تند یا شیرین که مطابق ذائقه شما باشد، استفاده کنید.

طرز تهیه ترشی هویج

طرز تهیه ترشی هویج خانگی؛ ساده و فوری

۱ ـ ابتدا هویج را پوست کنید؛ سپس به صورت ورقه‌ای یا هر فرمی که دوست دارید، خرد کنید و کنار بگذارید.

۲ ـ یک شیشه خشک و تمیز را بردارید. یک لایه هویج داخل شیشه بریزید؛ سپس دو پرک موسیر و یک عدد فلفل سبز ترشی روی هویج‌ها بگذارید و دوباره هویج بریزید. این کار را به صورت لایه لایه ادامه بدهید تا شیشه پر شود.

۳ ـ نمک، فلفل سیاه و سیاه دانه را داخل شیشه بریزید؛ سپس سرکه را اضافه کنید، تا جایی که شیشه ترشی کاملا پر شود. درب شیشه را محکم ببندید تا هوا نکشد؛ سپس شیشه را در جای خشک و خنک بگذارید. حدود یک هفته بعد ترشی هویج خوشمزه شما آماده سرو است، نوش جان.

نکاتی که باید در تهیه انواع ترشی رعایت کنید:

۱- ترشی را در ظرف شیشه‌ای بریزید. ظرفی که برای ترشی در نظر گرفته‌اید، باید کاملاً تمیز و خشک باشد. در غیر این صورت ترشی کپک می‌زند. در ظرف را هم محکم ببندید تا هوا نکشد. اگر هوا بکشد، ترشی خراب می‌شود.

۲- ترشی را حتماً در جای خنک به دور از نور خورشید و ترجیحاً در داخل یخچال نگهداری کنید.
۳- در ریختن ادویه ترشی و نمک زیاده‌روی نکنید. بعضی‌ها در تهیه ترشی به قدری ادویه را زیاد می‌ریزند که تمام مواد ترشی عطر و طعم اصلی خودشان را از دست می‌دهند.
۴ ـ توجه داشته باشید که در شیشه ترشی نباید باد کرده و زنگ زده باشد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    مطالب خواندنی

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج