۳۱۳۰۸۹
۵۰۰۱

طرز تهیه خورش دریایی تایلندی

خورش دریایی تایلندی مجلل بسیار خوشمزه و خوشبو است . در طرز تهیه خورش دریایی تایلندی , مواد با سس نارگیل ادویه زده ترکیب می شوند و مزه ملایم کاری را به وجود می آورد .

وب‌سایت آوای سلامت: خورش دریایی تایلندی مجلل بسیار خوشمزه و خوشبو است . در طرز تهیه خورش دریایی تایلندی , مواد با سس نارگیل ادویه زده ترکیب می شوند و مزه ملایم کاری را به وجود می آورد .

مواد لازم جهت تهیه خورش دریایی تایلندی :

  • مرکب ماهی , پاک شده : ۲۰۰ گرم
  • فیله ماهی بدون استخوان : ۵۰۰ گرم
  • روغن آفتاب گردان : ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز شالوت , ریز خرد شده : ۴ عدد
  • سیر , ریز خرد شده : ۲ حبه
  • خمیر کاری سبز تایلندی : ۲ قاشق غذاخوری
  • ساقه لیمو کوچک , ریز خرد شده : ۲ عدد
  • خمیر میگو : ۱ قاشق چای خوری
  • شیر نارگیل : ۵۰۰ میلی لیتر
  • میگوی خالدار خام , پوست کنده و خرد شده : ۲۰۰ گرم
  • صدف با پوست سخت , پاک شده : ۱۲ عدد
  • برگ ریحان بازل تازه , باریک خرد شده : ۸ عدد
  • برگ ریحان بازل اضافی جهت تزیین : مقداری
  • برنج پخته : جهت سرو


طرز تهیه خورش دریایی تایلندی

طرز تهیه خورش دریایی تایلندی :

۱. مرکب ماهی را به حلقه های ضخیم خرد نمایید و فیله های ماهی را به تکه های لقمه ای تقسیم نمایید .

۲. روغن را در یک ماهیتابه بزرگ و گود یا درون یک وک گرم نمایید , سیر , پیاز شالوت و خمیر کاری را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه در آن تفت دهید و هم بزنید . ساقه لیمو و خمیر میگو را با شیر نارگیل مخلوط نمایید و به ماهیتابه بیافزایید تا به جوش بیاید . حرارت را کم نمایید تا مایه به آرامی بجوشد .

۳. ماهی و مرکب ماهی آماده شده و میگوها را به ماهیتابه اضافه نمایید و به مدت ۲ دقیقه آرام بجوشانید .

۴. صدف ها را اضافه نمایید و حدود ۱ دقیقه دیگر به آرامی بجوشانید تا صدف ها باز شوند . صدف هایی که باز نشده اند را دور بیاندازید .

۵. مقداری ریحان خرد شده روی خورش بپاشید و آن را با برنج ساده سرو نمایید . روی غذا را با چند برگ ریحان تزیین نمایید .

توصیه سرآشپز جهت تهیه خورش دریایی تایلندی :

انواع ماهی ها برحسب نوعشان به گونه های متفاوت طبخ می شوند , ولی باید پس از پخت بافت سفتی داشته باشند .

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج