این کوفتههای گوشت را بهصورت ساندویچ، به همراه سالاد یا ماست میل میکنند.
ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: این کوفتههای گوشت را بهصورت ساندویچ، به همراه سالاد یا ماست میل میکنند.
میزان سرو: ۲ الی ۴ نفر
مواد لازم:
نان لواش: 2 عدد
برنج: یک پیمانه
گوجه فرنگی (رنده شده): 2 عدد
روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
آب: یک پیمانه + 2 قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
مواد لازم کوفته:
گوشت چرخ کرده: 250 گرم
پیاز (رنده شده): یک عدد
سیر (ریز خردشده): یک حبه
زیره (پودرشده): یک قاشق چای خوری
آب: یک قاشق سوپ خوری
روغن زیتون: یک قاشق چای خوری
نمک: یک قاشق چای خوری
پنیر چدار (رنده شده): یک سوم پیمانه
طرز تهیه:
۱. برنج، گوجه فرنگی رنده شده، روغن زیتون، نمک و آب را در ظرف فر با هم مخلوط کنید. در ظرف را بگذارید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) قرار دهید تا برنج بپزد.
2. برای تهیه کوفته ها، پیاز را رنده کرده و فشار دهید تا آب آن کاملا گرفته شود.
3. گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیر ریز خردشده، زیره پودر شده و مقداری نمک را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید.
4. دو کوفته دراز و ضخیم از مواد تهیه کنید و در سینی فر قرار دهید.
5. مقداری آب و روغن زیتون روی آنها بریزید. روی آنها را با فویل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کاملا بپزند.
۶. نان های لواش را روی سطح کار پهن کنید. پلو و کوفته ها را میان نان ها تقسیم کنید. نان ها را رول کنید و در سینی فر قرار دهید.
۷. نیمی از پنیر چدار رنده شده را روی آنها بپاشید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) قرار دهید.
۸. سپس آنها را از فر درآورید و بقیه پنیر چدار رنده شده را روی آنها بپاشید و دوباره در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود.
نظر کاربران
عالی ممنون از بر نامه خوب تان
ز دستنکارهای خوب تان