adexo3
۱۴۱۳۵۰۲
۱۲۰۶۰
۱۲۰۶۰
پ

علت بوی زهم تخم مرغ در املت و نیمرو + راه حل

املت گوجه فرنگی یکی از انواع املت های پر طرفداراست که از ترکیب تخم مرغ و گوجه فرنگی تهیه شده و حتی در قهوه خانه ها و رستوران‌ها هم سرو می شود.

برترین‌ها: املت گوجه فرنگی یکی از انواع املت های پر طرفداراست که از ترکیب تخم مرغ و گوجه فرنگی تهیه شده و حتی در قهوه خانه ها و رستوران‌ها هم سرو می شود. املت غذای ساده‌ای است و مواد اولیه آن معمولاً در خانه همه پیدا می‌شود، به همین خاطر بسیاری از ما در تنگنای وقت و در زمان گرسنگی این غذا را به جز صبحانه در وعده های دیگر نیز میل می کنیم. اگر جزو کسانی هستید که املت را به دلیل بوی زهم آن دوست ندارید، در این بخش به شما خواهیم که چرا املت شما بوی زهم می دهد.

علت بوی زهم تخم مرغ در املت و نیمرو + راه حل

چرا املت بوی زهم می دهد؟

در تهیه املت باید نکاتی را رعایت کنید زیرا انجام اشتباهات زیر سبب می شود املت بوی زهم بدهد، این اشتباهات عبارتند از:

هم نزدن تخم مرغ

بسیاری از افراد تخم مرغ را به صورت کامل به گوجه فرنگی اضافه می‌کنند که یک کار اشتباه است، بهتر است تخم مرغ را داخل یک کاسه بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا با هم مخلوط شوند. این کار سبب می‌شود که بوی بد تخم مرغ گرفته شود.

عدم استفاده از ادویه

برخی افراد به املت فقط نمک اضافه می کنند اما ادویه ها سبب می شوند که املت بوی زهم ندهد، نمک و فلفل و... را به تخم مرغ اضافه کنید و سپس تخم مرغ را به گوجه پخته شده بیافزایید. زردچوبه نیز بوی بد تخم مرغ را رفع کرده و رنگ خوبی به املت شما می دهد پس حتما از آن استفاده کنید. بهتر است زردچوبه را در هنگام پخت گوجه فرنگی و قبل از ریختن تخم مرغ اضافه کنید و اجازه دهید کمی تفت بخورد.

علت بوی زهم تخم مرغ در املت و نیمرو + راه حل

هم زدن بیش از حد

در مرحله افزودن تخم مرغ به سایر مواد املت، مخلوط گوجه و تخم مرغ را کمی هم بزنید تا مواد یکدست شوند؛ سپس دیگر املت را هم نزنید و حرارت را کم کنید تا تخم مرغ کم کم بپزد.

نپخته بودن تخم مرغ املت

در تهیه املت اجازه ندهید که تخم مرغ خام و نپخته باقی بماند، تخم مکرغ املت نباید بیش از حد خام و یا بیش از حد پخته باشد، تخم مرغ را به اندازه بپزید. اگر روی مایه شل شد و زیر آن پخت، با قاشق‌ برش‌های عمقی کوچکی در املت ایجاد کنید تا مایه به داخل آن رفته و پخته شود، اما آن را هم نزنید.

فوت و فن تهیه یک املت بدون بوی زهم

برای تهیه املت که بوی زهم ندهد و بعد از صرف آن نیازی به خیساندن لیوان‌ها و ظروف در وایتکس و مایع ظرفشویی نباشد، موارد زیر را رعایت کنید:

پیاز داغ در املت طعم آن را عوض می کند و سبب می شود املت بوی زهم ندهد.

درون املت حتما از ادویه هایی چون فلفل، زردچوبه و... استفاده کنید تا بوی زهم املت از بین برود.

اگر به طعم سبزیجات در املت علاقه دارید و می خواهید املت شما بوی زهم ندهد، می‌توانید فلفل دلمه‌ای، سیر و جعفری خرد شده را به صورت جداگانه یا همه را با هم سرخ کنید و پس از سرخ شدن و کشیده شدن آب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.

برای اینکه املت بوی زهم ندهد تخم مرغ ها را هم بزنید و به آن بیافزایید.

هنگام پخت املت درب تابه را باز بگذارید و توجه کنید که تخم مرغ ها به مقدار مناسب پخته شوند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج