۱۴۶۶۶۵۷
۲ نظر
۲۵۵۴
۲ نظر
۲۵۵۴
پ

سکانس شب عروسی در سریال جدید تلویزیون سوژه شد!

سکانس عروسی کارآگاه کیانفر در قسمت هجدهم سریال «هشت‌پا» خبرساز شد؛ صحنه‌ای که به جای نزدیکی به واقعیت، کلیشه‌های تکراری عشق و حیا را تداعی کرد و انتقاد مخاطبان را برانگیخت.

برترین‌ها: سکانس عروسی کارآگاه کیانفر در قسمت هجدهم سریال «هشت‌پا» خبرساز شد؛ صحنه‌ای که به جای نزدیکی به واقعیت، کلیشه‌های تکراری عشق و حیا را تداعی کرد و انتقاد مخاطبان را برانگیخت.

photo_2024-10-31_11-55-30

سینما 120 در گزارشی نوشت: آن‌چه می‌بینید سکانسی است از قسمت هجدهم سریال «هشت‌پا» که از شبکه یک پخش می‌شود. در این قسمت مراسم عقد کارآگاه کسری کیانفر (سعید چنگیزیان) و پریچهر (هلیا امامی) برگزار شد و مخاطب شاهد صحنه‌ای عجیب بود. جایی که جناب کارآگاه استرس داشت و انگار نه انگار که مردی جا افتاده است و همچون نوباوگان رفتار کرد. شاید بگویید استرس شب عروسی ربطی به شغل ندارد و حتی یک پلیس حاذق نیز ممکن است دستپاچه شود. مخالفتی نداریم اما از یاد نبریم که در قسمت‌های قبل هم کسری و پریچهر طوری رفتار می‌کردند که گویی اولین بار است با جنس مخالف، قرار می‌گذارند. این‌جا نیز مثلا تاکید بر حیا بود.

نه، مخالف عشق پاک و ارزش‌های حیا نیستیم ولی انتقال این مفاهیم در سریال «هشت‌پا» استادانه نیست و بیشتر ادا به‌نظر می‌رسد. چه‎ بسا خود کارگردان (احمد معظمی) و بازیگران نیز منتقد چنین شیوه‌ای باشند؛ ولی مدیران تلویزیون در چند دهه قبل گیر کرده‌اند و مطلوب‌شان همین است. اتفاقی که در سریال قبلی تلویزیون یعنی «غریبه» نیز به بدترین شکل افتاد و نتیجه تلاش هر دو اثر برای ترویج (تبلیغ) عشق پاک خنده‌دار و نچسب از آب درآمد. تلویزیون از واقعیت‌ها فاصله دارد و مدیرانش نمی‌خواهند واقعیت‌های جامعه را ببینند. دوره و زمانه و نیازها و رفتارها عوض شده، سیما جان!

«هشت‌پا» یک سریال پلیسی-معمایی است که در مجموع نمره قبولی می‌گیرد. گره‌افکنی و گره‌گشایی‌ها معقول بوده؛ کارگردان در صحنه‌های اکشن موفق عمل کرده و بازی‌ها عمدتا قابل دفاع است. حیف که برخی موضوعات تحمیلی مثل ماجرای مذکور، روی کلیت کار، اثر منفی گذاشته است.

پخش-نشدن-ویدئو

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    من این سریال را ندیده ام اما این سکانسی که الان دیدم که مشکلی نداشت . اتفافا دلنشین بود .

  • مریم

    شماها نمیخاد باور کنید توی شهرستانها هنوزم حیا و نجابت وجود دارد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج