۱۴۶۹۴۸۱
۷ نظر
۶۶۳۶
۷ نظر
۶۶۳۶
پ

غذای محبوب مردم ایران، شهرت جهانی پیدا کرد

جوجه کباب‌ به عنوان یکی از محبوب ترین غذاهای جهان که با مرغ پخته می شود معرفی شده است.

روزنامه همشهری: جوجه کباب‌ به عنوان یکی از محبوب ترین غذاهای جهان که با مرغ پخته می شود معرفی شده است.

سایت معتبر جهانی «اطلس مزه» که به‌صورت تخصصی به دنیای شگفت‌انگیز غذا در دنیا می‌پردازد در به‌روزرسانی خود از بهترین غذاهای مرغ کبابی در جهان، جوجه کباب را بین ۱۰غذای برتر در دنیا معرفی کرده است.  همچنین مرغ شکم‌پر نیز در این لیست رتبه۱۱ را کسب کرد.

homemade-joojeh-kabab-recipe

اطلس مزه در توصیف جوجه کباب، آن را در عین ساده بودن، یکی از اجزای اصلی سفره غذاهای ایرانی خوانده و نوشته است: «این غذای ساده جزو اصلی غذاهای ایرانی است و دو نوع محبوب دارد، یکی از مرغ بدون استخوان و دیگری با گوشت باقی مانده روی استخوان تهیه می‌شود. مرغ را معمولا به تکه‌های بزرگ‌تر برش می‌دهند، در مارینادهای مختلف (طعم‌دهنده‌ها)و زعفران می‌خوابانند، سیخ می‌کنند و سپس کبابی می‌کنند. ایرانی‌ها معمولا این غذا را با گوجه کبابی، پیاز، نان لواش و برنج زعفرانی می‌خورند.»‌

 در دوران صفویه، جوجه کباب به‌عنوان یک غذای محبوب در ایران شناخته می‌شد. در آن زمان، جوجه کباب به روش‌های مختلفی تهیه می‌شد ازجمله کباب کردن روی زغال، کباب کردن روی آتش مستقیم و کباب کردن در تنور.

جوجه-کباب-تابه-ای-3

 جالب است بدانید که جوجه کباب در شهرها و استان‌های مختلف با طعم‌ها و مزه‌ها و ادویه‌های متفاوتی پخته می‌شود. تهرانی‌ها معمولا جوجه کباب زعفرانی را دوست دارند و به‌طور مثال جنوبی‌ها جوجه کباب لبنانی یا مکزیکی که کمی تندتر است را می‌پسندند و شمالی‌ها به جوجه قبل از کباب شدن موادی مثل رب انار و سبزیجات و سیر اضافه می‌کنند و به آن جوجه ترش می‌گویند.

 تاریخچه دقیق جوجه کباب مشخص نیست، اما برخی معتقدند که این غذا از زمان ساسانیان در ایران وجود داشته است. در آن زمان، مردم از گوشت حیوانات مختلف برای تهیه کباب استفاده می‌کردند، ازجمله گوشت مرغ.

 اگر فکر می‌کنید جوجه کباب به تازگی در جهان شهرت یافته، ‌سخت در اشتباهید. در واقع در دوران قاجار بود که جوجه کباب به کشورهای دیگر معرفی شد. در آن زمان، جوجه کباب در کشورهای اروپایی و آمریکایی طرفداران زیادی پیدا کرد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 11/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • .

    البته تمام کباب ها مختص ترکیه هستند و از آنجا به همسایه ها منتقل شد.ایرانی ها از دیرباز بیشتر مصرف کننده حبوبات بودند و هستند تا کباب و گوشت.ذایقه مردم و انواع آش ها گواه این ادعا هستند

    پاسخ ها

    • ناشناس

      چرت نگو

  • ناشناس

    خیلی لذیذه

  • jafar

    حالا خودت گیاه خواری دلیل نمیشه ایرانو گیاه خوار کنی

  • ژاله

    از وقتی گوشت گرون شده هیچ غذای گوشتی تو رستوران‌ها طعم قبل رو نداره بخصوص کوبیده اصلا گوشت نیست و هیچ طعمی نمیده، جوجه هم خیلی کم پیش میاد خوب درست کنند

  • ناشناس

    از نظر غذا خیلی خوشحالم که ایران به دنیا اومدم😋😋😋😋😋

  • فاطمه

    خخخخخخ

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج