۱۵۱۲۸۵۲
۲ نظر
۶۴۷
۲ نظر
۶۴۷
پ

تنش میان واشنگتن و تل‌آویو شدت گرفت

آزادی اسیر آمریکایی-اسرائیلی بدون هماهنگی با تل‌آویو، خشم مقامات صهیونیست را به دنبال داشته است.

مهر: آزادی اسیر آمریکایی-اسرائیلی بدون هماهنگی با تل‌آویو، خشم مقامات صهیونیست را به دنبال داشته است.

5620964

کانال ۱۳ اسرائیل در گزارشی افزود که دفتر نخست‌وزیری اسرائیل تلاش می‌کند تصویری مثبت و «گل‌وبلبل» از روابط با آمریکا ارائه دهد، تنش‌ها میان تل‌آویو و واشنگتن روزبه‌روز در حال افزایش است.

 به نقل از خبرگزاری آناتولی ترکیه، براساس این گزارش، برخی وزرای کابینه اسرائیل در نشست فوق‌العاده‌ای که روز یکشنبه به دعوت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل برگزار شد، انتقادات صریحی را متوجه دولت ترامپ کردند.

علت اصلی این انتقادات، توافق مستقیم ایالات متحده با جنبش حماس برای آزادی عیدان الکساندر اسیر آمریکایی -اسرائیلی بدون هماهنگی با تل‌آویو اعلام شده است.

به گزارش شبکه ۱۳ اسرائیل، این اقدام واشنگتن باعث خشم برخی محافل سیاسی در تل‌آویو شده و آن را نشانه کاهش اعتماد آمریکا به دولت نتانیاهو می‌دانند.

یک مقام اسرائیلی به این شبکه گفته است: احتمال گسترش عملیات نظامی در غزه کاهش یافته و دلیل آن، فشارهای شدید واشنگتن برای بازگشت به مذاکرات با حماس است.

همین مقام افزوده: آزادی عیدان الکساندر باعث ایجاد نوعی تحرک دیپلماتیک شده و اکنون تل‌آویو در حال بررسی تمامی گزینه‌ها در چند روز آینده برای تصمیم‌گیری درباره ادامه مسیر است.

این درحالی است که شبکه ۷ اسرائیل به نقل از نتانیاهو گزارش داد که که وی با تهدید غزه، گفت: در روزهای آینده، اتفاقاتی در غزه رخ خواهد داد که پیش از آن مانند آن مشاهده نشده است.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بی نام

    وخداوند ظالمین را با ظالمین مشغول کند

  • بی نام

    نتانیاهو یه جنایتکاره که هیچکس اونو گردن نمی گیره. صدالبته اگر آمریکا اینقدر از این حیوون حمایت نمی کرد اینهمه جنایت نمی کرد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج