فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۴۳۷۸۱
۲۵۸۳
۲۵۸۳
پ

اقامه نماز ظهر، جان رهبران حماس را نجات داده؟

کانال تلگرامی چند ثانیه به نقل از گزارش برخی منابع مدعی شده که در پی حمله هوایی اسرائیل به محل نشست رهبران حماس در دوحه قطر، عملیات به دلیل تصمیم رهبران حماس برای اقامه نماز ظهر و ترک اتاق مذاکره ناکام مانده است.

کانال تلگرامی چند ثانیه به نقل از برخی منابع مدعی شده که در پی حمله هوایی اسرائیل به محل نشست رهبران حماس در دوحه قطر، عملیات به دلیل تصمیم رهبران حماس برای اقامه نماز ظهر و ترک اتاق مذاکره ناکام مانده است.

2

بر اساس گزارش‌ها، رهبران حماس تلفن‌های همراه خود را در اتاق مذاکره جا گذاشته بودند که باعث شد سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل مانند موساد و شاباک تصور کنند که رهبران همچنان در محل حضور دارند.

این حمله با استفاده از ۱۲ موشک و ۱۵ جنگنده انجام شد و هدف اصلی آن خلیل الحیه، زاهر جبارین و خالد مشعل، از رهبران ارشد حماس بود. با این حال، هیئت مذاکره‌کننده حماس که در حال بررسی طرح آتش‌بس پیشنهادی ترامپ بودند، از این حمله جان سالم به در بردند

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج