فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۴۷۱۴۵
۱ نظر
۴۷۴۸
۱ نظر
۴۷۴۸
پ

نطق توجه‌برانگیز عراقچی در بدو ورود به نیویورک

اظهارات سیدعباس عراقچی در بدو ورود به نیویورک مورد توجه قرار گرفته است.

خبرگزاری دانشجو: اظهارات سیدعباس عراقچی در بدو ورود به نیویورک مورد توجه قرار گرفته است.

عراقچی در نیویورک گفت: در مجمع عمومی سازمان ملل مواضع مقتدرانه ایران را پس از تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی با تأکید بر صلح‌طلبی و حق دفاع مشروع ملت ایران بیان خواهیم کرد.

وی افزود: امروز ملاقات های دو جانبه و جلسات متعددی را خواهم داشت که یکی از این نشست ها حضور در جلسه داوس خواهد بود. همچنین ملاقاتی را با آقای گروسی خواهم داشت که در رابطه با آخرین وضعیت برنامه هسته ای ایران، توافق با  همکاری ایران و آژانس و جریان اسنپ بک در شورای امنیت در جریان است، گفتگو خواهیم کرد.

عراقچی گفت: در مصاحبه مطبوعاتی بعد از توافق با آژانس تاکید کردم که اگر اسنپ بک در نهایت عملیاتی شود، توافق با آژانس نیز از اعتبار می افتد. توافق همکاری با آژانس در شرایط بعد از تجاوز صورت گرفته و اگر اسنپ بک صورت بگیرد ما با شرایط جدیدتری مواجه هستیم. اقدام مخرب سه کشور اروپایی در شورای امنیت اگر نهایتا عملی شود، ایران واکنش نشان خواهد داد و ما باز هم به شرایط جدیدی با آژانس می‌رسیم. امروز روی جزییات این موارد بحث خواهیم کرد.

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

وب گردی

نظر کاربران

  • ناشناس

    وای دنیا ترسید...!!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج