وزارت دفاع درباره درخواست آمریکا اعلام موضع کرد
سخنگوی وزارت دفاع گفت: هیچگونه مداخله قدرتهای بیگانه در تعیین توان و قدرت موشکی متناسب با نیاز دفاعی کشور، قابل قبول نخواهد بود.
ایلنا: سخنگوی وزارت دفاع گفت: هیچگونه مداخله قدرتهای بیگانه در تعیین توان و قدرت موشکی متناسب با نیاز دفاعی کشور، قابل قبول نخواهد بود.
سردار رضا طلایینیک سخنگوی وزارت دفاع در گفتوگویی با اشاره به اصرار آمریکا و غرب برای مذاکره درباره برنامه موشکی و درخواست کاهش برد موشکهای ایران گفت: منافع و امنیت ملی، مبنای قدرت موشکی ملت ایران است و هرگونه مداخله خارجی در تعیین قدرت توان دفاعی و امنیتی کشور ممکن نیست.
سخنگوی وزارت دفاع بیان کرد: یکی از اصول ملی در ایران صیانت از ظرفیتها و توان دفاعی برای مقابله با تهدیدات احتمالی است.وی افزود: بنابراین هیچگونه زمینه مداخله قدرتهای بیگانه در تعیین توان و قدرت موشکی متناسب با نیاز دفاعی کشور قابل قبول نخواهد بود.
نظر کاربران
امریکا قصد دارد با کاهش برد موشکی ایران اسرائیل ایران مانند سوريه بمباران کند وایران نتواند کاری کند