۱۵۴۹۴۹۰
۲ نظر
۱۱۵۰
۲ نظر
۱۱۵۰
پ

آغاز اکتشاف عربستان و کویت در میدان آرش

به گفته منابع اختصاصی به «العربیه.نت»، کار بررسی در میدان گازی «الدره» آغاز شده است.

انتخاب: به گفته منابع اختصاصی به «العربیه.نت»، کار بررسی در میدان گازی «الدره» آغاز شده است. این کار پس از تکمیل مطالعات لازم و مراحل مهندسی انجام می‌شود. ذخایر اثبات شده گاز این میدان تقریباً ۲۰ تریلیون فوت مکعب است.

2047422_448

به گفته این منابع آگاه، انتظار می‌رود عملیات حفاری در این میدان گازی، پس از انتخاب و طراحی ماشین‌آلات و تجهیزات مناسب و تایید یک شرکت تخصصی، ابتدای سال آینده آغاز شود.

شایان ذکر است که دو شرکت «آرامکوی عملیات خلیج [فارس]» و «شرکت نفت خلیج کویت» یادداشت تفاهمی برای توسعه میدان گازی مشترک الدره امضا کردند. امضای این یادداشت در راستای صورت‌جلسه توسعه میدان دریایی الدره است که در مارس 2022 به امضا رسید.

بر اساس این توافق، کار روی پروژه توسعه این میدان بلافاصله از سر گرفته خواهد شد و فعالیت‌ها مطابق با برنامه اجرایی و جدول زمانی مورد تایید دو کشور تسریع می‌شود.

توسعه این میدان در اجرای یادداشت تفاهمی صورت می‌گیرد که در تاریخ 24 دسامبر 2019 میان پادشاهی عربی سعودی و کشور کویت امضا شده بود. این یادداشت همکاری مشترک در زمینه توسعه و بهره‌برداری از میدان الدره را در بر می‌گیرد.

در همین راستا، خبرگزاری رسمی سعودی «واس»، گزارش داد که مالکیت منابع طبیعی در منطقه دریایی مشترک، از جمله کل میدان الدره، فقط در انحصار سعودی و کویت است و تنها این دو کشور از حقوق کامل حاکمیتی برای بهره‌برداری از منابع این منطقه برخوردارند.

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

وب گردی

نظر کاربران

  • ناشناس

    مسئولین بیسواد هدر دادن منابع ایران

  • ناشناس

    اونوقت ایران چی؟ ایران هیچی ایران زل زده با چشمهای گشاد !

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج