۱۵۷۲۰۲۴
۱۵۰
۱۵۰
پ

یارانه آرد و نان برای سال آینده افزایش یافت

در لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ که روز گذشته به مجلس تقدیم شد، یارانه آرد و نان برای خرید تضمینی داخلی و واردات گندم، ۲۹۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال( جدید) مشخص شده که نسبت به یارانه آرد و نان سال گذشته افزایش داشته است.

ایسنا: در لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ که روز گذشته به مجلس تقدیم شد، یارانه آرد و نان برای خرید تضمینی داخلی و واردات گندم، ۲۹۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال( جدید) مشخص شده که نسبت به یارانه آرد و نان سال گذشته افزایش داشته است.

63700136

مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور در جلسه علنی روز (سه‌شنبه - ۲ دی ۱۴۰۴) مجلس شورای اسلامی بعد از بیان توضیحاتی درباره ویژگی‌های لایحه بودجه ۱۴۰۵، این لایحه را تقدیم محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی کرد. این بودجه از حیث منابع و مصارف بودجه کل کشور بالغ بر ۱۴ هزار و ۴۴۱ میلیارد و ۴۱۷ میلیون و ۵۰۵  هزار و ۶۰۰ ریال است. لایحه بودجه ۱۴۰۵ سومین بودجه بعد از تصویب و اجرای قانون برنامه هفتم توسعه کل کشور است.

بر اساس این لایحه، در بخش منابع هدفمندسازی یارانه‌ها، درآمد حاصل از فروش گندم و آرد به صنف و صنعت پس از کسر هزینه‌های تبعی۳۰ میلیارد ریال(جدید) و منابع حاصل از فروش گندم به نرخ غیر یارانه‌ای(جمعی=خرجی) ۲۹۰ میلیارد ریال(جدید) قید شده است.

در بخش عناوین مصارف این لایحه، یارانه آرد و نان برای خرید تضمینی داخلی و واردات گندم، ۲۹۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان( قدیم) مشخص شده است و این در حالیست که سال گذشته محل تامین یارانه آرد و نان معادل ۲۵۰ هزار میلیارد تومان بود و بر اساس اطلاعات موجود، میزان یارانه آرد در لایحه سال ۱۴۰۵ افزایشی بوده است.

همچنین بر اساس لایحه تقدیم شده به مجلس میزان درآمد متناظر از فروش گندم به صنف و صنعت به ازای هر کیلو، ۳۳۰ هزار ریال( جدید) است.

نکته: اعداد اعلام شده در لایحه سال ۱۴۰۵ بر اساس نرخ ریال جدید است.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

.بهترین فیلم‌های روز دنیا

اینجا ببینید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج