۱۵۷۹۶۵۹
۴ نظر
۲۸۹۸
۴ نظر
۲۸۹۸
پ

راهبرد پنج مرحله‌ای ایران در صورت حمله آمریکا

دیلی‌تلگراف گزارش داده است که تهران برای مواجهه با حمله احتمالی آمریکا، راهبرد پنج‌مرحله‌ای "دوام نامتقارن" طراحی کرده است.

شفقنا: دیلی‌تلگراف گزارش داده است که تهران برای مواجهه با حمله احتمالی آمریکا، راهبرد پنج‌مرحله‌ای "دوام نامتقارن" طراحی کرده که شامل پاسخ موشکی و هوایی، عملیات سایبری، کنترل تنگه هرمز و فلج‌سازی بازار جهانی انرژی است، با هدف پرهزینه‌کردن هرگونه جنگ و فرسایش اراده سیاسی واشنگتن، هرچند طراحان این سناریو امیدوارند هرگز به اجرا نرسد.

5210572

دیلی‌تلگراف نوشته است: تهران برای مواجهه با حمله احتمالی آمریکا، راهبردی پنج‌مرحله‌ای طراحی کرده که هدف آن پرهزینه‌کردن هرگونه جنگ است.

سناریو با حملات هوایی و موشکی آمریکا به تأسیسات هسته‌ای و مراکز نظامی ایران آغاز می‌شود؛ اهدافی که بسیاری از آن‌ها در مناطق پرجمعیت قرار دارند.

پاسخ ایران بلافاصله میدان نبرد را فراتر از مرزهایش گسترش می‌دهد و پایگاه‌های نظامی آمریکا در سراسر منطقه را هدف موشک‌ها و پهپادها قرار می‌دهد.

تهران جنگ سایبری را یکی از ابزارهای کلیدی خود می‌داند و زیرساخت‌های حمل‌ونقل، انرژی، مالی و ارتباطات نظامی آمریکا را آسیب‌پذیر تلقی می‌کند.

به باور ایران، عملیات سایبری می‌تواند لجستیک آمریکا را مختل و فرماندهی و کنترل آن را پیچیده کند.

قدرتمندترین سلاح ایران جغرافیای آن است؛ کنترل بر تنگه هرمز که حدود ۲۱ درصد نفت جهان از آن عبور می‌کند.

مین‌گذاری، حمله به نفتکش‌ها و حتی مسدودسازی مسیر کشتیرانی از گزینه‌های مطرح برای فلج‌سازی بازار جهانی انرژی است.

راهبرد تهران بر این فرض استوار است که آمریکا و متحدانش به این نتیجه برسند که هزینه‌های جنگ از منافع آن بیشتر است.

ایران می‌داند که در یک جنگ متعارف پیروز نمی‌شود، اما معتقد است می‌تواند پیروزی را آن‌قدر پرهزینه کند که آمریکا از ادامه درگیری منصرف شود.

این راهبرد که «دوام نامتقارن» نامیده می‌شود، بیش از آنکه بر توان نظامی متکی باشد، بر فرسایش اراده سیاسی آمریکا تکیه دارد.

در نهایت، حتی طراحان این سناریو نیز امیدوارند که این طرح هرگز به مرحله اجرا نرسد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • ناشناس

    میکفتن اگه با امریکا مداکره هم کنیم با دولت ترامپ مداکره نمیکنیم ...

  • نبی اله هارونی

    چه بلای سر مردم ایران اوردید که همه با جنگ موافقن خاک ...

  • ناشناس

    بعد علاوه بر امریکا و اسرائیل باید با ارتشهای عربی و اروپایی و حتی چین بجنگید. همین الان هم پولا و بچه هاتونو بردید اونطرف که !

  • امیر

    نه به مذاکره،
    وعده صادق چهار پنج شش هفت هشت نه ده
    لطفا حمله کنید
    خواسته 90 میلیون ایرانی حمله به شیطان بزرگ

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج