تارا با تغییرات جدید وارد میدان شد
گروه صنعتی ایران خودرو، تحویل دو خودرو تارا و ریرا را در مدل ۱۴۰۵ با تغییراتی آغاز کرد.
خبرانلاین: از اواخر اسفندماه ۱۴۰۴، ایران خودرو تحویل خودروهای ریرا اتوماتیک، تارا دنده ای (V۱ پلاس) و تارا اتوماتیک (V۴ LX) را با تغییراتی در بخش داخلی آغاز کرده است. البته باتوجه به داده ها، این تغییرات در همه ی خودروهای تحویلی نبوده و صرفا بخشی از آنها با قطعات جدید تحویل مشتریان گردیده شده است.

با خودرو تارا شروع می کنیم. در مدل ۱۴۰۵ این خودرو، قطعات پلاستیکی و دکوراتیور دور مانیتور، خروجی های تهویه مطبوع و رودری ها که پیش از این، نقره ای رنگ بود، به رنگ مشکی شفاف تغییر کرده است. هرچند که خروجی کار و زیبایی آن، سلیقه ای است؛ اما اکنون این قطعات دکوراتیو با سایر اجزا پایین قسمت فرمان (در نسخه V۴ LX) و خط زیرین داشبورد در قسمت شاگرد هماهنگ تر شده است. لازم به ذکر است، این اتفاق در هردو نسخه تارا دنده ای (V۱ پلاس) و تارا اتوماتیک V۴ LX رخ داده است.

تغییر بعدی که صرفا در نسخه دنده ای (V۱ پلاس) اتفاق افتاده، تغییر طراحی و شمایل سوئیچ آن بوده که نسبت به قبل، بهبود یافته است.
ارسال نظر