۱۶۱۷۱۹۳
۱۲۱۳
۱۲۱۳
پ

ادارات این استان پنج شنبه‌ها دورکار شدند

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مرکزی از تداوم دورکاری پنجشنبه‌های ادارات این استان تا پایان سال خبر داد.

مهر: معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مرکزی از تداوم دورکاری پنجشنبه‌های ادارات این استان تا پایان سال خبر داد.

تعطیلی+ادارات

علی میرزایی، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مرکزی، گفت: دورکاری پنجشنبه‌ها در این استان به منظور مدیریت انرژی تا پایان سال جاری ادامه دارد. 

میرزایی افزود: همچنین بر اساس بخشنامه سازمان اداری و استخدامی کشور، ساعت آغاز به کار و پایان فعالیت دستگاه‌های اجرایی نیز به منظور مدیریت بهینه مصرف انرژی و حفظ پایداری شبکه سراسری برق و گاز کشور از اول مهرماه تا پایان سال جاری، ساعت کاری ۸ صبح تا ۱۳ تعیین شده است. 

وی ادامه داد: بر این اساس، ساعات کاری کارکنان مطابق مقررات مربوطه و با تأمین تمهیدات لازم از طریق دورکاری کارکنان جبران خواهد شد.

با 50%تخفیف بخر معجزه درمان ریزش مو با این شامپو خرید محصول

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج