۱۳۱۲۱۱۸
۹۰۷
۹۰۷

ورق برگشت؛ راموس در پاریس می‌ماند

طبق ادعای اکیپ، سرخیو راموس و پی اس جی در حال مذاکره برای تمدید قرارداد تا سال ۲۰۲۴ هستند.

ورزش سه: طبق ادعای اکیپ، سرخیو راموس و پی اس جی در حال مذاکره برای تمدید قرارداد تا سال ۲۰۲۴ هستند.

ورق برگشت؛ راموس در پاریس می‌ماند

راموس در فصل اول حضورش در پایتخت فرانسه بیش از اینکه درون زمین باشد، روی صندلی‌های جایگاه بود و دلیلش هم مصدومیت بلندمدت ساق پا بود؛ اما این فصل شرایط تغییر کرد و مدافع اسپانیایی از بهترین‌های پاری‌سن‌ژرمن بوده است؛ ضمن اینکه تجربه او در مقاطع سخت فصل برای پاریسی‌ها کارآمد و گرانبها بود.

فصل جاری او در 44 بازی برای پی اس جی در همه رقابت‌ها حاضر بوده و در اکثر آنها نیز ثابت بوده و سه گل نیز به ثمر رسانده است. اکیپ نوشته است که راموس در درون و بیرون زمین مثل یک کاپیتان و لیدر رفتار کرده و مدیریت ورزشی باشگاه متقاعد شده به او پیشنهاد تمدید یک ساله را ارائه دهد. روند مذاکرات نیز به خوبی پیش می‌رود. از قرارداد راموس کمتر از سه ماه باقی مانده ولی همه چیز حکایت از این دارد که کاپیتان سابق رئال یک فصل دیگر نیز در پاریس خواهد ماند.

چه زمانی طلا بخرم؟

تکنیک‌های دریافت سود روی طلا (+ پیش بینی قیمت طلا) رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج