۱۵۳۲۳۷۷
۱۳۲۹۶
۱۳۲۹۶
پ

یک بازیکن خارجی، نصف ایران را سرکار گذاشت

به نظر می‌رسد یک بازیکن خارجی با استفاده از نام اسنقلال به دنبال بازارگرمی است.

برترین‌ها: در روزهایی که شایعات نقل‌وانتقالاتی در اوج خود قرار دارند، نام‌هایی در فضای مجازی به میان می‌آیند که بعضاً هیچ ارتباطی با باشگاه‌های بزرگ ندارند، اما به خوبی از این فضا برای دیده‌شدن بهره می‌برند. یکی از این موارد، ماجرای «یاسر آسانی» است که طی روزهای اخیر بدون آن‌که انتقالش به استقلال رسمی شده باشد، به واسطه‌ی استوری‌هایی که خودش یا اطرافیانش منتشر کرده‌اند، توجه زیادی را به سمت خود جلب کرده است.

20743713_153

استفاده از رنگ آبی، اشاره‌های مبهم در استوری، یا انتشار پست‌هایی از سوی نزدیکانی مانند برادر، هر کدام به‌گونه‌ای هواداران استقلال را در حالت انتظار و حدس قرار داد است. نتیجه‌ی این فضای مبهم چیست؟ بالا رفتن بازدید پیج، رشد فالوورها و البته افزایش توجه رسانه‌ای.

IMG_20250728_215601_141
استوری که برادر این بازیکن منتشر کرده است

این حرکت از یک سو می‌تواند ترفندی تبلیغاتی برای افزایش اعتبار و ارزش رسانه‌ای بازیکن باشد و از سوی دیگر بازی با احساسات هواداران قلمداد شود، آن هم هوادارانی که به شدت نسبت به تیم خود حساسند و اخبار مربوط به نقل‌وانتقالات را با دقت دنبال می‌کنند.

آیا یاسر آسانی واقعاً به استقلال نزدیک است؟ یا تنها در حال بهره‌برداری از برند این باشگاه برای دیده‌شدن و جذب مخاطب بیشتر است؟ هرچه باشد، در دنیای امروز فوتبال، بازیکنانی که هوشمندانه از فضای مجازی بهره ببرند، می‌توانند حتی بدون انتقال واقعی، توجه لازم برای رشد برند شخصی خود را به دست آورند.

اما یک نکته مهم فراموش نشود: موج‌سواری بر شایعه‌ها شاید در کوتاه‌مدت سودآور باشد، اما در بلندمدت می‌تواند باعث بی‌اعتمادی هواداران و خدشه‌دار شدن تصویر حرفه‌ای بازیکن شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج