۱۵۳۲۵۷۵
۲۲۵
۲۲۵
پ

دندانپزشک قلابی در زابل دستگیر شد

جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: فردی از اتباع بیگانه که بدون مدرک تحصیلی مرتبط و مجوزهای قانونی، اقدام به راه‌اندازی مطب دندانپزشکی در شهرستان زابل کرده بود، توسط پلیس شناسایی و دستگیر شد.

خبرگزاری ایرنا: جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: فردی از اتباع بیگانه که بدون مدرک تحصیلی مرتبط و مجوزهای قانونی، اقدام به راه‌اندازی مطب دندانپزشکی در شهرستان زابل کرده بود، توسط پلیس شناسایی و دستگیر شد.

Capture

سردار علیرضا دلیری روز سه‌شنبه اعلام کرد: مأموران انتظامی زابل با انجام اقدامات دقیق اطلاعاتی از فعالیت غیرقانونی فردی در زمینه دندانپزشکی مطلع شدند و شناسایی و دستگیری وی را در دستور کار قرار دادند.

وی ادامه داد: مأموران پس از اطمینان از صحت موضوع، به محل مورد نظر مراجعه و متهم را که از اتباع بیگانه بود، حین فعالیت غیرمجاز بازداشت کردند.

جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان افزود: در بازرسی از این واحد غیرمجاز، مقادیری ابزار و تجهیزات پزشکی کشف و ضبط و مطب مذکور نیز با دستور مقام قضایی پلمب شد.

دلیری با بیان اینکه سلامت مردم خط قرمز پلیس است، تأکید کرد: پلیس با هرگونه فعالیت غیرمجاز در حوزه سلامت و درمان با قاطعیت برخورد خواهد کرد.

زابل یکی از شهرستان‌های پنجگانه منطقه سیستان در شمال سیستان و بلوچستان و در فاصله ۲۰۵ کیلومتری شمال شرقی زاهدان مرکز این استان است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج