۱۵۶۵۶۵۶
۹۹۴
۹۹۴
پ

جدایی همزمان چپ و راست استقلال برای یک انتقال

باشگاه گل‌ گهر سیرجان با نظر مستقیم مهدی تارتار مذاکرات خود را با ابوالفضل جلالی، مدافع چپ ۲۷ ساله استقلال آغاز کرده است

همشهری آنلاین: در روزهایی که استقلال درگیر چالش‌های فنی و کمبود بازیکن در برخی خطوط است، بازار شایعات و لینک شدن نفرات مختلف به این تیم دوباره داغ شده است. هم‌زمان گل‌ گهر سیرجان نیز در تلاش برای تقویت ترکیب خود است و در پرونده نقل‌وانتقالاتی‌اش، نام استقلال را در مرکز توجه قرار داده است. شاید شاهد معاوضه‌ای میان دو باشگاه باشیم!

باشگاه گل‌ گهر سیرجان با نظر مستقیم مهدی تارتار مذاکرات خود را با ابوالفضل جلالی، مدافع چپ ۲۷ ساله استقلال آغاز کرده است. جلالی که طی هفته‌های اخیر شرایط مطلوبی در استقلال نداشته و فرصت بازی کمی پیدا کرده، اعلام کرده که گزینه خروج از باشگاه را بررسی می‌کند و همین موضوع مسیر مذاکره گل‌ گهر را هموارتر کرده است. این مدافع چپ ملی‌پوش اگر از استقلال جدا شود، یکی از خروجی‌های مهم نیم‌فصل برای آبی‌ها خواهد بود؛ آن هم در پستی که استقلال دو بازیکن تقریباً هم‌سطح دارد؛ البته رقیب جلالی یعنی حسین گودرزی در هفته‌های اخیر فرم مناسب‌تری داشته است.

0

در سوی دیگر ماجرا، مدیربرنامه‌های مهدی تیکدری، دفاع راست آماده و مؤثر گل‌ گهر، این بازیکن را به خسرو حیدری دستیار ساپینتو پیشنهاد داده است. طبق ادعای او، تیکدری بندی در قرارداد خود دارد که اجازه می‌دهد در نیم‌فصل و در صورت باز شدن پنجره نقل‌وانتقالاتی استقلال، راهی این تیم شود. تیکدری از خوب‌های گل‌گهر در دو فصل اخیر بوده و از نظر فرم فنی قطعاً بازیکن قابل اعتنایی است؛ اما یک نکته مهم وجود دارد: استقلال در پست دفاع راست، کمبود بازیکن ندارد. آبی‌ها در این پست دو بازیکن آماده و قابل اعتماد یعنی صالح حردانی و رامین رضاییان را دارند و جذب یک مدافع راست جدید — آن هم با هزینه و شرایط فسخ — در حال حاضر چندان منطقی و متناسب با نیازهای تیم به‌نظر نمی‌رسد. مگر اینکه در نیم فصل رامین رضاییان از جمع آبی ها جدا شود و تیکدری که قابلیت بازی به عنوان وینگر و حتی مهاجم را دارد راهی استقلال شود.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج