۱۶۰۸۷۱۰
۱ نظر
۹۷۸
۱ نظر
۹۷۸
پ

آقای تاجرنیا! فکر نان باش که خربزه آب است

در حالی که استقلال از پنجره نقل‌وانتقالات محروم است و چند مهره اصلی خود از جمله رامین رضاییان و منیر الحدادی را هم از دست داده، علی تاجرنیا باز هم با انتشار یک پیام توئیتری از قهرمانی آبی‌ها گفته است

برترین‌ها: در حالی که استقلال از پنجره نقل‌وانتقالات محروم است و چند مهره اصلی خود از جمله رامین رضاییان و منیر الحدادی را هم از دست داده، علی تاجرنیا باز هم با انتشار یک پیام توئیتری از قهرمانی آبی‌ها گفته است؛ پیامی که بیشتر از آنکه نگرانی هواداران را برطرف کند، سوال‌های بیشتری ایجاد می‌کند.

تاجرنیا در پایان پیام خود نوشته: «جایگاه نخست استقلال را یادمان نرود. ما قهرمانیم.» اما سوال اینجاست که تیمی که چند مهره اصلی خود را از دست داده و فعلاً امکان تقویت جدی ترکیبش را هم ندارد، چگونه می‌خواهد در لیگ نخبگان آسیا مقابل تیم‌های تا دندان مسلح عربستانی قرار بگیرد؟

1

از سوی دیگر، هواداران استقلال هنوز وعده‌ها درباره باز شدن پنجره نقل‌وانتقالات را فراموش نکرده‌اند؛ وعده‌هایی که بارها با تأکید بر اینکه «هواداران نگران نباشند» مطرح شد. حالا که پنجره همچنان بسته است، این سوال مطرح می‌شود که چرا چنین وعده‌هایی به هواداران داده شد؟

در شرایطی که استقلال به جای تقویت تیم، چند بازیکن مهم خود را از دست داده، تکرار عبارت «ما قهرمانیم» شاید برای هواداران چندان قانع‌کننده نباشد.

شاید بد نباشد یکی یک جام سفارشی برای تاجرنیا بفرستد تا بالاخره دغدغه کوچک جام فصل قبلش تمام شود و کمی هم به فکر بیچارگی استقلال و هوادارانش بیفتد؛ هوادارانی که نمی‌خواهند دوباره شاهد یک شکست تحقیرآمیز در آسیا، مثل آنچه مقابل الوصل رقم خورد، باشند. قهرمانی با شعار به دست نمی‌آید؛ استقلال برای آسیا تیم می‌خواهد، نه وعده و توئیت.

اگه میخواهید حتی توی خواب هم چربیسوزی داشته باشید کلیک کنید.

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    فکر نان باشه ؟!!! خخخخخخخخ تریلیاردی تو این سفره پهن و رنگین گیرش میاد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج