۱۶۱۷۳۰۲
۴۱۸
۴۱۸
پ

نکونام دست روی ستاره‌های خارجی استقلال و پرسپولیس گذاشت

دیدیه اندونگ، هافبک گابنی فصل گذشته استقلال که پیش از شروع جنگ تحمیلی قراردادش را با این تیم فسخ کرده بود، مورد توجه تراکتور قرار گرفته است.

هفت صبح: با خبر شده‌ایم دیدیه اندونگ، هافبک گابنی فصل گذشته استقلال که پیش از شروع جنگ تحمیلی قراردادش را با این تیم فسخ کرده بود، مورد توجه تراکتور قرار گرفته است.

photo_2026-09-23_23-03-09

اندونگ ۳۲ ساله با وجود آنکه از آخرین حضور رسمی‌اش در مستطیل سبز ۹ ماه گذشته و با این حال هفته پیش به اردوی تیم ملی گابن دعوت شد، تابستان ۱۴۰۳ و با درخواست جواد نکونام راهی استقلال شده بود.

حالا و با توجه به اینکه ایگور پوستونسکی هنوز از بند مصدومیت رها نشده و عادل جان خامروبکوف و تیبور هلیلوویچ نیز عملکرد چندان خوبی نداشتند، سرمربی تراکتور از مدیران باشگاه درخواست جذب اندونگ را داشته است.

این در حالی است که شایعاتی در مورد علاقه تراکتور به جذب اوستون اورونوف نیز در روزهای اخیر به گوش رسیده بود. هرچند که مدیران پرسپولیس جدایی وینگر ازبک را تکذیب کردند.

 

90% مردم ازش جواب گرفتن. یکی ازجدیدترین ترکیبات برای ریزش مو با تخفیف بخر

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج