۱۱۸۷۱۱۹
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

پاداش دوباره سردار برای دختران والیبال گنبد

تیم والیبال "سریک گنبد" به جمه ۱۶ تیم پایانی لیگ دسته یک والیبال زنان راه یافت.

خبرآنلاین: رقابت‌های گروه F لیگ دسته یک والیبال زنان کشور با صدرنشینی "سریک گنبد" در دو مرحله رفت و برگشت به پایان رسید. تیم سریک گنبد در دیدار صبح امروز خود در سالن غدیر ارومیه موفق شد نماینده خراسان شمالی را با نتیجه سه بر صفر شکست دهد. سریک گنبد در مجموع با کسب شش برد از شش بازی و بدون شکست به عنوان صدرنشین گروه F به جمع ۱۶ تیم پایانی لیگ دسته یک زنان کشور راه یافت.

به این ترتیب سهمیه دسته A لیگ یک بانوان در سال بعد تضمین شد. حالا زنان سریک می‌توانند بدون دغدغه برای صعود به فینال رقابت‌ها و راهیابی به لیگ برتر برنامه‌ریزی کنند. گفتنی است پاداش سه برد دور برگشت را مادر سردار آزمون به بازیکنان تیم سریک پرداخت کرد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج