۶۵۲۸
۵۰۰۰

گوشت جانشين‌هاي بهتري هم دارد

مصرف حبوبات، سويا، انواع مغزها، بادنجان و بلغور گندم بهترين جايگزين‌هاي گوشت قرمز هستند كه علاوه بر تامين مواد آلي و معدني مورد نياز بدن مانع بروز كم خوني و فقر آهن مي‌شوند.

گوشت جانشين‌هاي بهتري هم دارد

گوشت جانشين‌هاي بهتري هم دارد


مصرف حبوبات، سويا، انواع مغزها، بادنجان و بلغور گندم بهترين جايگزين‌هاي گوشت قرمز هستند كه علاوه بر تامين مواد آلي و معدني مورد نياز بدن مانع بروز كم خوني و فقر آهن مي‌شوند. تحقيقات ثابت كرده رژيم غذايي سرشار از سبزي و ميوه تازه مي‌تواند از بروز بسياري از بيماري‌ها از جمله سرطان‌ها جلوگيري كند ولي مشكلي كه ممكن است با حذف گوشت قرمز و سفيد براي افراد پيش بيايد، فقدان مواد آلي و معدني موجود در گوشت است كه بدن به آن نياز دارد.

آجيل‌ها منبع مهم امگا 3 هستند. بلغور گندم و دانه‌هاي حبوبات علاوه بر ويتامين گروه‌B تامين‌كننده پتاسيم و فسفر مورد نياز بدن هستند. نوعي از قارچ‌هاي گوشت دار و پرحجم هم مي‌توانند طعم و مزه گوشت را براي مصرف‌كننده تداعي كنند.

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج