آشپزی

پیتزا پپرونی را اینگونه درست کنید!

پیتزا پپرونی یکی از پیتزا‌های معروف ایتالیایی است که به خاطر طعم خوبش در کشورمان طرفداران بسیاری پیدا کرده است. همانطور که از نام این پیتزا مشخص است ماده اصلی آن یک نوع سوسیس به نام پپرونی است که با فلفل‌ها متنوع و بسیار زیاد تهیه می‌شود و رنگ قرمز تندی دارد.
۱۶ ساعت پیش
آشپزی

طرز تهیه مرغ با طعم پستو؛ پاستاهایتان را استثنائی کنید!

سس پستو جز اون دسته از سس هایی هستش که خیلی بهمون تو داشتن غداهای خوشمزه تر و فوق العاده آسون کمک میکنه، مثلا انواع پیتزا، پاستا یا انواع گوشت ها… یکی از این غذاهای لذیذ هم همین مرغ با طعم پستو هستش که در این مطلب طرز تهیه اش رو براتون میذارم که میتونین تو یه چشم به هم زدن درستش کنین.
۲۲ ساعت پیش
آشپزی

طرز تهیه شیر تخم کتان؛ مقوی و پر خاصیت

شیر تخم کتان یکی از مقوی‌ترین و در عین حال پرخاصیت ترین شیرهای گیاهی است که به دلیل وجود اسیدهای چرب فراوان فواید سلامتی بسیاری دارد. این شیر برای استفاده در شیرینی‌ها، کیکها یا سوپهای خامه‌ای بسیار عالی است.
۱ روز پیش
آشپزی

شکم گردی در چهارگوشه ایران

چیزی تا فرارسیدن تعطیلات نوروز نمانده است. بدون شک بسیاری از شما‌ها از همین حالا برنامه سفر نوروزی خودتان را چیده‌اید و منتظر رسیدن آخرین روز‌های اسفند هستید تا وسایلتان را ببندید و راهی جاده شوید.
۱ روز پیش
آشپزی

آموزش تهیه بادمجان کباب شمالی مرحله به مرحله

بادمجان کباب، یکی از ده‌ها غذای خوشمزه شمالی است که می‌توان آن را در کنار زرشک پلو با مرغ برای مهمانان سرو کرد.

طرز تهیه ترشی تخم مرغ های رنگی با رنگهای طبیعی

شما می‌توانید هر سرکه‌ای را که دوست دارید به سالاد تخم مرغتان اضافه کنید اما با استفاده از ترشی تخم مرغ سالاد شما درخشان‌تر و مشخص‌تر خواهد بود.
۳ روز پیش
آشپزی

آموزش تهیه زرشک پلو فوری با مرغ

زرشک پلو یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌های اصیل ما ایرانیاس و فکر کنم اکثرمون عاشقش باشیم. این مدل زرشک پلو رو بهتون پیشنهاد میکنم که هم خیلی سریع آماده میشه و وقتی ازتون نمیگیره و هم لذیذه. همین که برنجو دم بذارین مرغ و زرشک خوشمزه تون هم حاضره.

آموزش تهیه میگو کبابی به همراه سس مخصوص آن

در این مطلب طرز تهیه میگو کبابی به همراه نکات طلایی برای پخت بهتر میگو را به شما همراهان عزیز و گرامی آموزش می‌دهیم که امیدواریم از تهیه این نوع غذای فرنگی نهایت لذت را در منزل ببرید.

ادویه ایتالیایی؛ پیتزاهایتان را خوش‌عطر کنید

از این ادویه در مزه دار کردن انواع گوشت ، انواع سس، پیتزا به عنوان طعم دهنده استفاده کرد. مواد لازم در تهیه این ادویه ها رو می تونید از عطاری تهیه کنید تهیه سبزیجاتش رو هم می تونید خودتون خشک کنید یا اونها روهم از عطاری کنید.

خوشمزه ترین های رومانی؛ از بالموش گرفته تا سوپ سیرابی!

کشور رومانی و پایتخت زیبای آن شهر بخارست با هزاران جاذبه منحصربه فرد و بی نظیرش یکی از مقاصد محبوب گردشگری در اروپاست و سالیانه گردشگران و توریست‌های زیادی به این کشور سفر می‌کنند.

شام شب عید نوروز در شهر‌های مختلف ایران

عید نوروز از راه رسید و وقت آن است که به فکر تهیه شام شب عید باشید. از قدیم رسم بر این بود که در هر شهری غذای ویژه‌ای برای شب عید تدارک می‌دیدند و دور هم میل می‌کردند.

محبوب‌ترین غذاهای ایرانی از دید گردشگران خارجی

جذابیت غذاهای ایرانی برای گردشگران خارجی برهیچ‌کسی پوشیده نیست. بسیاری از گردشگران در سایت‌‌ها و کتاب‌های مختلف از کشورهای مختلف جهان اعتراف کرده‌‌اند که غذاهای ایرانی هوش از سرشان برده و حاضرند فقط برای تکرار لذت غذاخوردن دوباره به ایران بیایند.
۵ روز پیش
آشپزی

دستور پخت سیرابیج، از خوشمزه های گیلان

سیرابیج یا سیرواویج یکی از خورش‌های محلی استان گیلان است که برای تهیه آن از برگ سیر خرد شده استفاده می‌شود. طرز تهیه این خورشت خوش طعم بسیار آسان است، برای این که لذت بیشتری از میل کردن این غذا ببرید بهتر است آن را با برنج دودی، زیتون پرورده و نارنج نوش جان کنید.

طرز تهیه مربا و مارمالاد نارنگی؛ خوشمزه و خلاقانه

در این مطلب طرز تهیه مربای نارنگی و نحوه پخت مارمالاد نارنگی را برای علاقمندان به تهیه انواع مربا و مارمادلاد به اشتراک خواهیم گذشت، که امیدواریم مورد پسندتان واقع گردد.

طرز تهیه کالاماری سوخاری؛ طعمی بی‌نظیر از دل خلیج فارس

کالاماری یکی از ماهیان گونه نرم‌تنان است که طعمی کمی شور دارد. این ماهی در دریای عمان و خلیج فارس به وفور یافت می‌شود و به عنوان یکی از متفاوت‌ترین خوراک‌های دریایی نیز شناخته می‌شود.
۷ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه آش اوماج؛ غذای محلی آذربایجان شرقی

آش اوماج یا اوماج آشی یکی از غذا‌های محلی استان آذربایجان شرقی است. که در آن از عدس و سبزیجات مخصوص استفاده میشود.
۹ روز پیش
آشپزی

مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی

مرصع پلو یکی از غذا‌های اصیل ایرانیه که معمولا برای مهمونی‌های مهم و جشن‌ها تهیه میشه. این پلو مخلوط فوق العاده خوشمزه و خوش قیافه است
۹ روز پیش
آشپزی

مسقطی یا راحت الحلقوم؛ عیدتان را رنگی کنید!

«مسقطی» یا «راحت‌القوم» از جمله دسر‌های خوشمزه سنتی منطقه خاورمیانه به خصوص ترکیه است که در کشور ما هم طرفداران زیادی دارد و یکی از شیرینی‌های محبوب پذیرایی عید است
۱۰ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه میگو سوخاری؛ این خوشمزه های پفکی

در این آموزش طرز تهیه میگو پفکی را در اختیار شما کدبانو‌های عزیز و گرامی قرار خواهیم دارد که امیدواریم با کمک مراحل و نکات ذکر شده بتوانید این غذای دریایی را به راحتی در منزل بپزید.
۱۱ روز پیش
آشپزی

بهترین نوشیدنی های بمبئی؛ به هندوستان سفر کنید

شهر بمبئی یکی از بزرگ‌ترین و مهم‌ترین شهر‌های هندوستان است و سالانه میلیون‌ها مسافر به این شهر هندی سفر می‌کنند. بمبئی در کنار ساحل دریای عرب قرار گرفته و آب و هوایی گرم و شرجی دارد که به ویژه در شش ماه نخست سال بسیار گرم و مرطوب است.
۱۲ روز پیش
آشپزی

گل کلم سرخ شده پنیری؛ میان وعده‌ای مقوی

در مطلب امروز میخوام طرز تهیه یه پیش غذا یا عصرونه و یا حتی شام سبک آسون و خوشمزه رو براتون بذارم که توش از گل کلم استفاده شده که خیلی مقویه. پیشنهاد میکنم در صورتی که جز دوستداران گل کلم هستین مخصوصا گل کلم پخته حتما این پیش غذارو امتحان کنین که حرف نداره.
۱۲ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه بیسکوییت کره ای با ماسوره

در این مطلب طرز تهیه بیسکوییت های کره ای رو قرار دادیم که با ماسوره زده میشه و خیلی انگشتی و زیبا هستند. به نظرم این مدل شیرینی‌های کوچیک برای عید مناسب‌تر هستن و ایده جالبی برای شیرینی‌های نوروزی مون هست.

طرز تهیه مرنگ سوئیسی؛ مخصوص پذیرایی عید نوروز

در این بخش طرز تهیه مرنگ سوئیسی را برای علاقمندان به پخت و تزیین مدل‌های مختلف شیرینی و کیک ارائه می‌نماییم، که مناسب پذیرایی عید میباشد. امیدوارم از تهیه آن لذت ببرید.
۱۳ روز پیش
آشپزی

شکلات با مغز نارگیل و توت فرنگی؛ عاشقش می‌شوید!

یه شیرینی راحت و خوشمزه و دوست داشتنی که بخاطر طعم دلنشین نارگیل و کاکائو دل هر کسی رو به دست میاره و بعلت راحت بودن طرز تهیه ش میتونید از بچه ها توی درست کردنش کمک بگیرید و مهارتهای فرزندتون و افزایش بدید.
۱۳ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه بیسکوییت شکری؛ این خوشمزه‌های پرطرفدار

بیسکوییت‌ها جز اون دسته از شیرینی‌هایی هستن که من خیلی طرفدارشون هستم، چون هم مقدار زیادی از اون‌ها رو میشه به راحتی درست کرد و هم برای مدت زیادی موندگاری دارن و میتونیم اونهارو برای مدت طولانی در دمای اتاق نگهداری کنیم و احتیاجی هم نداره که داخل یخچال بذاریمشون.
۱۳ روز پیش
آشپزی
آخرین عناوین
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج