آشپزی

خورش بامیه اصیل؛ خوشمزه و مجلسی

خورش بامیه یکی از انواع خورش های خوشمزه و معروف ایرانی است. یکی از دلایل فراگیر شدن خورش بامیه خواص بی نظیر بامیه است.
۲۱ دقیقه پیش
آشپزی

حال و هوای کافه در خانه؛ موکا درست کنید

این روزها، بعضی از ما که عادت به وقت‌گذرانی و نوشیدن چای و قهوه در کافه‌های شهر داشتیم، به‌دلیل شرایط کرونایی از لذت دورهمی‌های این‌چنینی محروم مانده‌ایم. برای گذراندن این روز‌ها کافی‌شاپ را به خانه خود بیاورید.
۲۱ ساعت پیش
آشپزی

آلبالوپلو؛ طعمی جذاب با نوبرانه تابستان

آلباپلو از آن غذا‌هایی است که نمی‌شود به‌صورت ثابت در برنامه غذایی ما باشد، چون نیاز به مربای آلبالوی خانگی دارد.
۱ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه گراتن سیب‌زمینی با گوشت چرخ‌کرده

گراتن سیب‌‌‌زمینی و گوشت چرخ‌کرده یک غذای خوشمزه و البته ساده است که خیلی راحت می‌توانید آن را در منزل تهیه کنید. حتی می‌توانید در دورهمی‌های‌تان هم درست کنید و لذت ببرید.
۲ روز پیش
آشپزی

محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران؛ آذربایجان شرقی

این روز‌ها مزه کردن غذا‌های محلی هر منطقه در سفر، بخشی جدانشدنی از یک تجربه کامل گردشگری به شمار می‌آید و گردشگران علاقه‌مند به غذا حداقل یک یا چند وعده را در رستوران‌های محلی غذا می‌خورند تا با آشنایی بیشتر با فرهنگ غذایی هر شهر، سفری لذت‌بخش‌تر برای خود رقم بزنند.
۴ روز پیش
آشپزی

موهیتو طالبی، نوشیدنی خنک برای پذیرایی

موهیتو طالبی یکی از جذاب‌ترین و خوشمزه‌ترین نوشیدنی‌های خنک و مناسب فصل گرماست که بدون شک از نوشیدن آن لذت خواهید برد.
۵ روز پیش
آشپزی

خوراک بادمجان کبابی به سبک ترکیه‌ای‌ها

خوراک بادمجان کبابی یکی از انواع غذا‌های خوشمزه بین‌المللی است که با مواد متنوعی تهیه می‌شود.

۱۰ فرمان شیرینی‌پزی در خانه

شیرینی‌پزی هم مانند غذا پختن، نیازمند تجربه و قلق‌هایی است که بر اثر تکرار به دست می‌آید، اما همه این قلق‌ها برای آخر کار است. برای وقتی که می‌خواهیم برگ برنده را رو کنیم و غذا را از آن چیزی که مرسوم است، به ترکیبی خوشمزه و جاافتاده‌تر تبدیل کنیم.
۷ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه سه عصرانه‌ خوشمزه بهاری

پختن کیک و شیرینی در خانه لذتی دارد که هر کسی آن را حتی یک‌بار تجربه کرده باشد، طرفدار آن می‌شود.
۹ روز پیش
آشپزی

بِرِک‌فست برگر؛ صبحانه‌ای متفاوت برای دوست‌داران برگر

طرفداران دو آتیشه برگر و افرادی که عادت به خوردن یک صبحانه گرم و مفصل دارند، با طرز تهیه برک‌فست برگر با پنیر بلوچیز با ما همراه باشید.
۹ روز پیش
آشپزی

محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران؛ این قسمت: تهران

این روز‌ها مزه کردن غذا‌های محلی هر منطقه در سفر، بخشی جدانشدنی از یک تجربه کامل گردشگری به شمار می‌آید و گردشگران علاقه‌مند به غذا حداقل یک یا چند وعده را در رستوران‌های محلی غذا می‌خورند تا با آشنایی بیشتر با فرهنگ غذایی هر شهر، سفری لذت‌بخش‌تر برای خود رقم بزنند.
۱۱ روز پیش
آشپزی

ته‌چین گوشت و بادمجان؛ غذایِ جذاب و مجلسی

برنج ته چین حتماً باید ایرانی باشد، چون برنج‌های خارجی چسبندگی خوبی ندارند علاوه بر این برنج‌های ایرانی نسبت به برنج‌های خارجی عطر و طعم بهتری دارند.
۱۲ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه کافه گلاسه؛ خوشمزه و خنک

در خانه کافه گلاسه درست کنید و از این دسر جذاب لذت ببرید.
۱۴ روز پیش
آشپزی

فلافل خانگی؛ خوشمزه و تُرد به سبک ساندویچی‌ها

امروزه فلافل های آماده و کارخانه ای و در واقع فلافل یخ زده در تمام هایپر مارکت ها و سوپر مارکت ها وجود دارد اما کیفیت و سلامت فلافل دست ساز و خانگی چیز دیگری است.
۱۵ روز پیش
آشپزی

خوراک مرغ و لوبیا سبز؛ یک غذای نونی خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه خوراک مرغ و لوبیا سبز را به شما آموزش می‌دهیم.
۱۶ روز پیش
آشپزی

محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران؛ این قسمت: اصفهان

این روز‌ها مزه کردن غذا‌های محلی هر منطقه در سفر، بخشی جدانشدنی از یک تجربه کامل گردشگری به شمار می‌آید و گردشگران علاقه‌مند به غذا حداقل یک یا چند وعده را در رستوران‌های محلی غذا می‌خورند تا با آشنایی بیشتر با فرهنگ غذایی هر شهر، سفری لذت‌بخش‌تر برای خود رقم بزنند.
۱۸ روز پیش
آشپزی

سالاد روسی؛ سالاد الویه به سبک روس‌ها

در این مطلب طرز تهیه یک سالاد پرطرفدار را آموزش خواهیم داد. سالاد الویه روسی یکی از خوراکی‌های پرطرفدار است.
۲۰ روز پیش
آشپزی

شربت توت‌فرنگی خانگی؛ تازه و آسان با طعمی دلپذیر

شربت توت‌فرنگی تازه یکی از آن شربت‌های پرکاربرد است که هم می‌توان آن را به صورت نوشیدنی استفاده کرد و هم روی انواع دسرها، پنکیک‌ها و کیک‌های خانگی استفاده کرد.

پایِ اسفناج و پنیر؛ پیش‌غذایی ساده و سالم

هر وقت اسم پای میاد وسط یاد شیرینی‌جات می‌افتیم، اما ما امروز طرز تهیه یک پای خوشمزه رو به شما آموزش می‌دهیم که اصلا شیرین نیست و میتوانید به عنوان پیش غذا یا یک وعده غذایی خوشمزه از آن استفاده کنید.
۲۱ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه عدسیِ لعاب‌دار و خوشمزه

در این مطلب طرز تهیه عدسی با سیب‌زمینی و رب را به شما آموزش می‌دهیم.
۲۲ روز پیش
آشپزی

مرغ لیمویی آبدار و خوشمزه به روش رستورانی

مرغ لیمویی یک غذای مجلسی هیجان‌انگیز و خوشمزه است که می‌توانید آن را در جمع خانواده و مهمانی‌ها درست کنید. در ضمن این غذای متفاوت را با ادویه‌های مختلف که باب طبع و ذائقه‌تان است، می‌توانید درست کنید.
۲۳ روز پیش
آشپزی

محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران؛ این قسمت: کردستان

این روز‌ها مزه کردن غذا‌های محلی هر منطقه در سفر، بخشی جدانشدنی از یک تجربه کامل گردشگری به شمار می‌آید و گردشگران علاقه‌مند به غذا حداقل یک یا چند وعده را در رستوران‌های محلی غذا می‌خورند تا با آشنایی بیشتر با فرهنگ غذایی هر شهر، سفری لذت‌بخش‌تر برای خود رقم بزنند.
۲۵ روز پیش
آشپزی

چند کیک رمانتیک برای یک آخر هفته عاشقانه

خوردن کیک لذتبخش است، اما بی‌شک خوردن کیکی که در خانه و با ذوق و طعم دلخواه تهیه شود، لذتش دوچندان است. مزیت دیگر کیک خانگی از کیک‌های قنادی در این است که می‌دانید چه چیزی در آن ریخته شده و همه‌‌چیز مطابق خواسته شماست.
۲۶ روز پیش
آشپزی

کاسرول سوسیس؛ سوفله لذیذ و خوشمزه

کاسرول سوسیس، یک نوع سوفله خوشمزه و لذیذ می‌باشد که می‌توانید برای وعده صبحانه طبخ و سرو کنید.
۲۶ روز پیش
آشپزی

مربا و شربت شاه‌توت؛ طعمی که نباید از آن غافل شوید

از شاه‌توت‌های جذاب این فصل غافل نشوید و با درست کردن مربا و شربت، این طعم جذاب را برای ماه‌های بعد ذخیره کنید.
۲۷ روز پیش
آشپزی
آخرین عناوین
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج